2020-03-07 – ÉLed A NŐ – Érzékelés és Ösztönök a BM stúdióban

“Ha az érzékelés ajtói megtisztulnának, minden úgy tűnne fel az ember előtt, amilyen valójában: Végtelennek.” /William Blake/

Időpont: 2020 03. 07. | 10:30 – 16:00-ig
Helyszín: Body & Mind Stúdió Vác, Deákvári Főút 63.
A foglalkozás vezetői: Varga Anita és Inczédy Anna

Érzékelem a valóságot és az ösztöneim megmutatják, mi szolgálja az életet és mi nem, mi jó nekem és mi nem, mi szolgál engem és mi nem…
Ezzel megyünk tovább márciusban: női intuíció, ösztönvilág, belső hang, helyes döntés.

Mozgás és légzés alapú NŐI programsorozatunk különlegessége az, hogy egyszerre dolgozunk a fizikai, az érzelmi és a szellemi síkkal. A tánc a fizikai mozgáson keresztül, a légzés szellemi síkokon át aktiválja és mozgatja meg az energetikánkat, fér hozzá az érzelmeinkhez. Így oldódnak ki a blokkok és tisztul minden rétege a szervezetünknek. A két technika együttes alkalmazása olyan világokat nyit meg bennünk, melyekről talán nem is tudtunk. Az eredmény mérhetetlen életöröm.

A testünk az a forrás, amiből a legtöbbet meríthetünk. Legfőbb tudásunk és (női) bölcsességünk belőle ered. A zene és a tánc, valamint a légzés segíthetnek kapcsolódni önMAGunkhoz, érzéseket, rejtett tartalmakat hozhatnak elő belőlünk, gyógyíthatják érzelmi és mentális elakadásainkat. Szeretnénk elérni, hogy ebben a tiszta jelenlétben megéljük az egyes női szerepeinket, sokszínűségünket és hozzáférjünk női bölcsességünkhöz, erőnkhöz, csodás kreativitásunkhoz.

Az Erős Nő saját Női Erejéhez kapcsolódik, ami egyenrangú a Férfi Erővel, de más minőségű. Ha nem a Nőiségedet működteted, akkor nem tudod a Férfit beengedni az életedbe. Lehet, hogy gyermeki, anyai vagy férfi szerepekben éled a mindennapi helyzeteket, hiszen ezek a tanultak, ismertek számunkra. De ott a Nő is, egy olyan minőség, mely áramlik, teremt és csodákat hoz létre. Ezt a részedet szeretnénk felébreszteni Benned.

Az eseményen való részvételhez előzetes tánctudás NEM szükséges, a hangsúly nem a lépéseken lesz, hanem a megélésen.
Lesz sok-sok gyógyító zene és tánc, mozdulat meditáció, légzésterápia, hang- és rezgésterápia.
Részedről csupán kényelmes öltözék szükséges (matrac, pléd a stúdióban van, teát készítünk).
Az esemény díja 8.000 ft és minimum 8 fő jelentkezése esetén kerül megrendezésre. A jelentkezés 4.000 ft befizetésével válik érvényessé.

Kérdés esetén keress bátran: anitavarga2009@gmail.com,
vagy 20/519-69-72.

Tiszta szeretettel és örömmel várunk!
Varga Anita – NIA tréner, Körtánc oktató (képzésben)
Inczédy Anna – Légzésterapeuta


A programra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni, illetve lemondani a jelentkezésedet:

Jelentkezés / Lemondás



Olvass tovább!