Időpont: 2020. november 08. 10 óra
Helyszín: Body & Mind stúdió – Vác, Ady Endre sétány 8.
Workshop vezetője: Gyurcsik Attila, Táplálkozási és Ételkészítési Tanácsadó
Téma:
Táplálkozási és Ételkésszítési Alapvetések (elmélet), valamint egy 3 fogásos ebéd elkészítése a konyhában, melyben aktívan résztvehetsz, ha szeretnél és amit főztünk azt meg is esszük! Sőt….ha kéred, haza is tudsz belőle vinni!
Táplálkozási és Ételkésszítési Alapvetések (elmélet), valamint egy 3 fogásos ebéd elkészítése a konyhában, melyben aktívan résztvehetsz, ha szeretnél és amit főztünk azt meg is esszük! Sőt….ha kéred, haza is tudsz belőle vinni!
A program:10.00-11.00-ig Elméleti Alapok11.00-11.30-ig Gyakorlati Alapok11.30-12.00-ig Konyhai előkészületek12.00-13.00-ig Főzés, majd Ebéd
A menü:
- Leves: Őszi zöldségkrém leves
- Főétel: Zöldség fasírt quinoás rizzsel, kevert salátával, tartárral
- Desszert: Diós brownie tejszínhabbal
Az ételek nem tartalmaznak glutént, laktózt, cukrot és állati eredetű összetevőket!
Részvétel díja: 6.900 ft/fő 12.000 ft/pár
+ menü elvitelre: 2.500 ft
Részvételi szándék jelzése és előleg (3.000 ft) megfizetése szükséges!
Üdvözlettel, Attila
A programra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni, illetve lemondani a jelentkezésedet:
Jelentkezés / Lemondás