2020-11-08. – Egészségtudatos Ételkészítő Workshop Gyurcsik Attilával

Időpont: 2020. november 08. 10 óra
Helyszín: Body & Mind stúdió – Vác, Ady Endre sétány 8.

Workshop vezetője: Gyurcsik Attila, Táplálkozási és Ételkészítési Tanácsadó

Téma:
Táplálkozási és Ételkésszítési Alapvetések (elmélet), valamint egy 3 fogásos ebéd elkészítése a konyhában, melyben aktívan résztvehetsz, ha szeretnél és amit főztünk azt meg is esszük! Sőt….ha kéred, haza is tudsz belőle vinni!
A program:
10.00-11.00-ig Elméleti Alapok
11.00-11.30-ig Gyakorlati Alapok
11.30-12.00-ig Konyhai előkészületek
12.00-13.00-ig Főzés, majd Ebéd
A menü:
  • Leves: Őszi zöldségkrém leves
  • Főétel: Zöldség fasírt quinoás rizzsel, kevert salátával, tartárral
  • Desszert: Diós brownie tejszínhabbal
Az ételek nem tartalmaznak glutént, laktózt, cukrot és állati eredetű összetevőket!
Részvétel díja: 6.900 ft/fő 12.000 ft/pár
+ menü elvitelre: 2.500 ft
Részvételi szándék jelzése és előleg (3.000 ft) megfizetése szükséges!
Üdvözlettel, Attila

A programra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni, illetve lemondani a jelentkezésedet:

Jelentkezés / Lemondás



Olvass tovább!