2020-02-02 – Újjászületés program

Csatlakozz a facebook eseményhez!

A program egy elméleti és egy gyakorlati részből áll.

Az első elméleti részben megbeszéljük, mik a magzati lét és a születés különböző szakaszai, mi a jelentősége és jellegzetessége a szakaszoknak, illetve ha bármilyen elakadás történt az adott szakaszokban, az hogyan hathat ki az életünkre. Beszélünk arról, hogy milyen az „ideális” várandóság, mi a fontos a babának, hogy építő, segítő programokkal jöhessen a világra. Megnézzük, hogy ehhez képest miért és hol csúszhatnak el a dolgok, ezeknek mi a hatása, s hogy ezeket hogyan tudjuk utólag feldolgozni, hogyan tudjuk az életünk minőségét javítani.

A második gyakorlati részben a folyamatos légzés és a Rebirthing technika segítségével vezetett meditáció keretében újra éljük a saját születésünket. Azzal, hogy újra éljük a születésünket, tudatossá válunk azokra az érzésekre, benyomásokra, amiket a magzati létünk és a születésünk során tapasztaltunk. Napvilágra hozzuk a ránk ható tudatalatti programokat. S ha már tisztában vagyunk ezen hatásokkal, akkor leszünk képesek tudatosan kezelni őket, változtatni rajtuk. A nap végén egy újjászületés folyamattal új, támogató programokat építünk a tudatalattinkba.

Fontos, hogy a programon a SAJÁT születésünkkel dolgozunk, nem a gyermekeink születésével.

A fogantatástól kezdődően a születés utáni 6 órával bezárólag szerezzük a minket irányító tudatalatti programok legnagyobb részét. Ezek az ún. elsődleges programok. Amilyen a magzati időszakod és a születésed, olyan többnyire az életed is. Az anyaméhben és a szülés során tapasztalt érzések, az anya és az apa állapota lenyomatot hagy a babában. Abban az időszakban egy az anyával, nem csak testileg, de érzelmileg is. Mindent, amit az anya érez, a magzat is érez. Az itt átélt tapasztalások azonban lesüllyednek a tudatalattiba, s különböző programokat hoznak létre. A tudatunkkal nem emlékezünk arra az időszakra, a tudatalattink, a testünk és a lelkünk viszont minden emléket őriz.
Ahogy születtünk, úgy boldogulunk többnyire az életben. A születésünk mintákat hoz létre az életünkben, hogy milyen a viszonyunk az emberekhez, intimitáshoz, célokhoz, feladatokhoz, sikerhez, örömhöz, szexualitáshoz. A születésünk az életünk minden területére kihathat.

Kérlek, hozz magaddal:
– jegyzetfüzetet és tollat, ha szeretnél jegyzetelni
– vizet vagy kulacsot (tisztított víz van a stúdióban)
– könnyű ételt az ebédszünetre (melegítési lehetőség nincs, a légzés miatt arra kérlek, tényleg valamilyen könnyű, hideg szendvics, saláta, keksz, gyümölcs legyen az ebéded; kimenni, rendelni nem lesz lehetőség)
– kényelmes ruhát (átöltözésre van lehetőség)

A stúdióban földön, jógamatracokon fogunk ülni. Pokróc, párna, vendégpapucs van a stúdióban, de ha extra kényelemről szeretnél magadnak gondoskodni, nyugodtan hozd a saját pokrócodat, párnádat, mamuszodat, ahogy Neked komfortosabb.
Meleg teával várunk.

A program ára: 12.000 HUF

Jelentkezés:
Kérlek, klikkelj az oldal alján található jelentkezés gombra!
A helyedet véglegesíteni 5000 HUF előleg befizetésével tudod.

Bármilyen kérdés esetén keress bátran a 06/70/436-8115 telefonszámon.

Sok szeretettel várlak,
Inczédy Anna
(Önismereti és légzéstréner)


A programra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni, illetve lemondani a jelentkezésedet:

Jelentkezés / Lemondás



Olvass tovább!