2021-05-19. – A Nő esszenciája

Hívunk téged, hogy Te is ki tudj teljesedni nőiségedben, segítségedre legyünk öngyógyításodban, családod egészségének támogatásában!

HELYSZÍN: BODY&MIND STÚDIÓ VÁC, 2600 VÁC, ADY ENDRE SÉTÁNY 8.
Időpont: 2021 május 19. 16:30-tól
Részvételi díj: 2000 Ft

A csoport támogató hátterében könnyedén találhatsz megoldásokat saját élethelyzeteidre, egészségügyi és lelki kihívásaidra.
Téged is vár ez a női csoport, ha vágysz a kapcsolódásra, ha szeretnél magadra minőségi időt szánni, kilépve a hétköznapok forgatagából, ha úgy érzed itt az ideje megpihenni, felfrissülni és gyógyulni, és megismernéd azokat az illóolajokat, melyek táplálják nőiségedet, emelik rezgésszintedet.

Talákozásaink során a női lét különböző aspektusait, a család és az egészség témáit érintjük.
Beszélgetünk, minden élethelyzetre, kihívásra hozunk egy-egy esszenciális illóolajat.
Tapasztalatokat cserélünk, ahogyan tették ezt a nők évszázadokon keresztül, támogatva egymást a nehéz helyzetekben. A csoportba szeretettel várjuk azok jelentkezését, akik szeretnének mélyebben kapcsolódni nőiességükkel, rendezni a múlt sérüléseiből fakadó nehézségeiket és szeretnék önmaguk és szeretteik testi-lelki egészségét természetes módszerekkel és illóolajokkal támogatni.

„Egy igazi beszélgetésből mindketten másképp léptek ki, mint ahogy beléptetek. Mert kaptok egy darabot egymásból, akár tudjátok, akár nem”
Müller Péter

A női kört vezetik: Bodzsár Andrea és Balázs Lilla
-2 nő, anya, társ, népi gyógyász, holisztikus segítő, életmód tanácsadó, jógaoktató

További információ: 06207756467

Várjuk a jelentkezésed: Andi és Lilla


A programra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni, illetve lemondani a jelentkezésedet:

Jelentkezés / Lemondás



Olvass tovább!