2021-07-10 – Kriston® Intim Torna indul Vácon

Kriston®-módszer igazolt hatásosságát köszönheti az egyedülálló oktatási módszerének, a különleges mozgásanyagának, és mindannak, ami még a tornán túl része a foglalkozásnak.

Tanfolyam időpontja: 2021. 07. 10. és 17. (két szombat) 09:00-15:00-ig
Helyszín: Body & Mind Stúdió Vác, Ady Endre sétány 8.

JELENTKEZZ:  06-30/545-2245 – Rottenbacher Mónika – KIT Tréner

A tréningen a következőkkel fogsz gazdagodni:

1. Kriston Intim Torna mozgásanyag, ami a rejtett izmaink gyorsaságát, erejét, állóképességét fejlesztik, ebből adódóan erőssé válik a húgycső, a hüvely, a végbél, visszahúzódik az aranyér, megemelkedik a húgyhólyag, méhtest, végbél.
A tréningen lépésről lépésre tanulod a mozgást, melynek egyik eszköze, hogy minden új mozgáselem során nő az önbizalmad, és teljesen magabiztosan fogod otthon végezni azokat.
Egyéni mozgásprogramot kapsz a tréning végén és egy különleges, hatékony, rendszeres gyakorlást segítő hanganyagot.
A torna komoly változásokat hoz az életbe, mert a Kriston Intim Torna mozgás anyaga segít leoldani azon érzelmeket az altesti szervekről, amiket úgy cipelünk, mintha koloncok lennének ránk kötve, ami akadálya lehet az egészséges működésnek.
A mozgás jelentős változáshoz segít a szexualitás kapcsán, helyreállítja a vizelet, székletmegtartási gondokat, fokozza a termékenységet, javítja a nemi hormonok termelődését, és megemeli a hólyagot, a méhet és a végbelet. A torna hatására az aranyér visszahúzódik, és fiatalossá tornázható az altest.

2. A Kriston Intim Torna feszültségoldó folyamatai segítenek feltárni azon gátakat, amik akár tünetfenntartó forgatókönyvként működnek. Ezeket egészségforgatókönyvre kívánunk átírni.
A tréning eszközeivel magad tárod fel a benned zajló folyamatokat, hiszen azokat te jól ismered. Ezt követően kész leszel arra, hogy azon változtass. Ennek eredménye gyakorta a gyors, megdöbbentő változások sora, a gyors gyermekáldás, gyors tünetelhagyás. Így szűnhet meg gyorsan aktusnál a fájdalmas behatolás, vaginizmus, endometriózis, PCOS, gyulladási hajlam, mióma, ciszta, orgazmushiány, női hormon alulműködés, libidóhiány, menstruciós görcs, inkontinencia…🤗

3. A Kriston Intim Torna hasi szerveidet védő szokások egyszerű betartásával, képes leszel óvni a hasi szerveidet, alhasi izmaidat, azokat ellátó ereket, a hasi kötőszövetrendszert komplexen az egész alhasban. Betartásukkal megelőzhető a hasi szervek süllyedése, a tápanyag hiányból származó fokozott izomgyengeség. A sikeres aranyér, szervsüllyedés, inkontinencia megszűntető műtét eredménye segítségükkel fenntartható.
A tréning jóízű változásokhoz segít nőiességed megélése kapcsán. Az átalakulás új érzésekkel, és új hormonállapottal jár. A hasi szervek funkciójának a javítása életminőségedben érződik majd.

A záróizmaid a KIT segítségével 10 hét alatt 132%-kal nagyobb erőkifejtésre lesznek képesek, de a szorgalmasan gyakorlók ettől jelentősen nagyobbat fejlődést is elkönyvelhetnek.
A gyakorlatok egyszerűek, szórakoztatóak, és az oktató garantálja a sikert! A Kriston Intim Torna a nemzetközi gyakorlattól eltérően teljes biztonsággal, helyesen, könnyen, magabiztosan elsajátítható. A Kriston Intim Torna jelentősen eltér minden más gátra ható tornától. Módszertana egyedülálló a világon.

A résztvevő nők 98%-a jelezte vissza, hogy a 12 órás tréning pozitív változást eredményezett a nőisége megélése kapcsán.

Üdv, Mónika

Bármi kérdésed van, hívj bizalommal: +36305452245


A programra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni, illetve lemondani a jelentkezésedet:

Jelentkezés / Lemondás



Olvass tovább!