2021-10-04. – do-in gyakorlás indul októbertől

Szeretettel meghívunk a Body & Mind stúdió első do-in gyakorlására!

do-in egy japán mozgásforma, egy mozgásos meditáció, amelynek gyakorlása során szelíden, erőszakmentesen és megértéssel fordulunk a testünkhöz és a testi érzeteinkhez. Belső képzelettel megtámogatott, gondoskodó mozgást végzünk, amelynek célja, hogy egyensúlyba hozzuk és felszabadítsuk a bennünk áramló életenergiát a testi-lelki-szellemi harmónia megélése érdekében.

HELYSZÍN: BODY&MIND STÚDIÓ VÁC, 2600 VÁC, ADY ENDRE SÉTÁNY 8.
Időpont: 2021 október 4. 17:00
A foglalkozást vezeti: Balla Lilla, do-in és jóga oktató
Ára: 2000 Ft.

A hétköznapok során gyakran észrevétlenül és akaratlanul is kizsákmányoljuk a testünket. A test kimerítése fásultsághoz, állandó fáradtsághoz, idegeskedéshez, szorongáshoz és megmagyarázhatatlan fizikai tünetekhez is vezethet. Az órákon a testi önismeret mélyítésén keresztül ezeket a hatásokat szeretnénk megelőzni és ellensúlyozni.

A do-in könnyed gyakorlatai bármilyen életkorban és egészségi állapotban végezhetők. Betegség esetén nagyon jól alkalmazható kiegészítő technika az állapotunk megértésének, elfogadásának és javításának támogatására.

Ha egy könnyed, testet-lelket támogató mozgásformára vágysz, ami lehetővé teszi számodra a teljes elmélyülést, jelentkezz bátran az órára!

Az óra hossza 60 perc. A gyakorláshoz minden biztosított a stúdióban, csak egy kényelmes ruhára van szükséged (de ha szeretnéd, nyugodtan hozd magaddal a saját matracod).
Az óra előtt 1,5 órával lehetőség szerint ne fogyassz megterhelő ételeket.

Ha további kérdésed van, keress bizalommal!
Lilla

Lilláról IDE kattintva olvashattok bővebben!


A programra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni, illetve lemondani a jelentkezésedet:

Jelentkezés / LemondásOlvass tovább!