2021-10-24. -LEMangURIA, Szabadmozgás Élettánc

A LEMangURIA foglalkozáson szabadon megmozdulhatjuk magunkat, a minket körülvevő és a minket tükröző világot.

Helyszín: Body & Mind Stúdió, Vác, Ady Endre sétány 8.
Programot vezeti: Bábel Andrea
Dátum: 2021 október 24. (vasárnap)
Időtartam: 10- től 17 óráig

Október 24, én, vasárnap a tükrözéssel foglalkozunk. Megnézzük a táncmunkákban, hogy hogyan működünk, hogy hajtunk végre egy „feladatot” az életünkben.

Hogyan vagyunk jelen a párkapcsolatban? Hogyan veszünk részt a teremtésben? Milyen kapcsolódásban vagyunk a bőséggel? Hogyan látjuk önmagunkat? Látjuk-e a gyermekünket igazán? ….
A táncmunkához az anyagot te hozod. Itt, együtt megdolgozzuk.

Ha már elég volt abból, ahogy élsz, és változtatni szeretnél, vagy csak kíváncsi vagy, most van lehetőséged egy nagyobb, hatékonyabb változásra, miközben táncolsz:
A következő három hónapban a LEMangURIA foglalkozások egymásra épülnek. Ez a lehetőség mélyebb rálátást eredményez önmagunkra, ezáltal hatékonyabb változást tapasztalunk az életünkben. Személyesebb munkát tudunk véghezvinni. Néhány programunkat felismerve, készek leszünk a változtatásra. A táncnap után egy utókövetésre is van lehetőség.
Ha azt választod, hogy egy – egy táncnapra jössz, akkor ugyan úgy tudsz részt venni rajta, mint ahogyan eddig tapasztaltad.
Ami még változás, hogy októbertől, az egésznapos LEMangURIA foglalkozás ára 18.000 Ft. Ha mind a három napra tervezed, hogy jössz, és egy összegben fizeted, akkor kedvezményesen, 48.000 Ft-ért vehetsz részt a három foglalkozáson.

Az első alkalommal október 24.-én, vasárnap várlak benneteket.
A nap témája: NÉZZ TÜKÖRBE
A táncmunkával felfedezzük, megnézzük, hogy hogyan működsz. Hogyan teszed a dolgod az életedben, hogyan működik a teremtésed.

A második alkalommal november 27.-én, szombaton találkozunk.
A nap témája: VAN VÁLASZTÁSOD
Ez egy érdekes nap lesz, mert kipróbálhatsz más megoldásokat. Megtapasztalhatod, hogy milyen, ha nem úgy alakítod a dolgaidat, mint eddig.
A harmadik, karácsony előtti alkalom, amikor is a fény, a szeretet megszületik, december 18-án, szombaton lesz.

A nap témája: AZ UNIVERZUM BŐSÉGE
Itt a táncmunkánk a kiteljesedésről szól. A mozdulásunk által bekerülünk az univerzum bőség áramlásába. Megtapasztaljuk, hogy minden a rendelkezésünkre áll, és össze is kapcsolódunk a lehetőségek áramával.

Jelentkezni az alábbi kék gombra kattintva lehet!
További információkért keress telefonon: +36 30 3469 965 vagy messengeren: Bábel Andrea
Várlak szeretettel egy fantasztikus utazásra, tánccal, szabadmozgással!
Andi


A programra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni, illetve lemondani a jelentkezésedet:

Jelentkezés / LemondásOlvass tovább!