2021-11-13. – Mantrakör Simon Gyurival

Egy körbe hívlak, ahol találkozhatunk a hangunkkal, a mantrákkal, saját magunkkal és a közösen megalkotott rezgés erejével.
Lesznek tehát a mantrák, a dalok, az éneklés, a befelé figyelés, a játék, a felfedezés, a spontenaitás, a közösség, a csend, a hang, az öröm. Mindez szabadon, szárnyalva, közösen alkotva, improvizálva, kedvesen-kellemesen. Természetesen nem szükséges semmilyen előzetes előképzettség, bőven elég a nyitott szív és a kíváncsiság, a többi úgyis megszületik a helyszínen.
És ha már közösség és öröm, akkor az estet egy közös piknik zárja. Ehhez hozhatsz magaddal finom falatokat. Az estére pedig mindenkit, aki kedves a szívednek.
Nagyon sok szeretettel várlak!
Simon Gyuri

Hol?
Body and Mind Studió, Vác, Ady Endre sétány 8.

Mikor?
November 13. szombat, 18:00-19:30

Ésmég?
A foglalkozás után még lesz lehetőségünk egy teát, süteményt megenni a teremben, nem kell hazarohanni, azaz közös piknik (ehhez hozz magaddal finomságokat).
Az est ajánlott adománya 3000 Ft.

Magamról:
Simon Gyuri vagyok, zenész, gitáros, énekes. A zene számomra a legjobb módja, hogy találkozzak és kapcsolódjak magammal, a körülöttem lévő emberekkel, a legjobb mód, hogy megtaláljam a helyem az életben, a belső békém. Úgy érzem, hogy a hangunk csodálatos híd önmagunk felé, és én az éneklést meditációs technikaként, önismereti útként használom. Szerintem ez egy remek és szórakoztató ösvény, és áldottnak érzem magam, hogy ezen járhatok.Jelenleg a Lanou és a Karuna Mantra Experiment zenekarokban játszom, ezen kívül van egy ambient gitár szólóprojektem.
További információkért keress telefonon: +36705084689

Jelentkezz be a videók alatti kék gombra kattintva!

Egy kis zene tőlem:


A programra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni, illetve lemondani a jelentkezésedet:

Jelentkezés / LemondásOlvass tovább!