2021-12-19. – Családállítás Műhely

Szeretettel várlak egy olyan programra, ahol a család- és rendszerállítás eszközét használjuk, hogy tanuljunk magunkról és a világról.
Ez egy műhelymunka, 2-3 órás időtartamban. A foglalkozásokon részt vehetünk családállításon, rendszerállításon. Behozhatjuk a saját megoldandó feladatainkat, kérhetünk rálátást elakadásainkra, egészségügyi problémáinkra, párkapcsolatunkra.

Helyszín: Body & Mind Stúdió, Vác, Ady Endre sétány 8.
Programot vezeti: Bábel Andrea
Dátum: 2021 december 19. (vasárnap)
Időtartam: 15- től 18 óráig

Az egyéni megoldásokon túl, a mező segítségével felállítunk más rendszereket, melyeknek részei vagyunk, használjuk, alkalmazzuk őket az életünkben, de nem igazán vagyunk tudatában. Hogyan áll fel a családi rendszer? Mit jelent a Szeretet Rendje? Hogyan működik a testünk? Milyen a harmonikus párkapcsolat, vagy a kiegyensúlyozott élet? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keressük a választ.

Ha benned is van vágy arra, hogy a látható világon túl, az energia világába is betekintést nyerj, hogy megtapasztald a munkát a morfogenetikus mezőben, akkor várlak szeretettel.
Az első alkalom időpontja: 2021. november 28. 15 – 18 óráig. Egy alkalom 5 000 Ft. Van lehetőséged 5 alkalmas bérlet vásárlására is 20 000 Ft-ért.
Kérlek, az alábbi elérhetőségek egyikén jelezd nekem, hogy szeretnél részt venni a műhelymunkában.

Bábel Andrea
+36 30 3469 965


A programra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni, illetve lemondani a jelentkezésedet:

Jelentkezés / LemondásOlvass tovább!