2022-01-05. – A Nő esszenciája

Hívunk téged, hogy Te is ki tudj teljesedni nőiségedben, segítségedre legyünk öngyógyításodban, családod egészségének támogatásában!

HELYSZÍN: BODY&MIND STÚDIÓ VÁC, 2600 VÁC, ADY ENDRE SÉTÁNY 8.
Időpont: 2022 január 05. 16:30-tól
A női kört vezeti: Bodzsár Andrea

A csoport támogató hátterében könnyedén találhatsz megoldásokat saját élethelyzeteidre, egészségügyi és lelki kihívásaidra.
Téged is vár ez a női csoport, ha vágysz a kapcsolódásra, ha szeretnél magadra minőségi időt szánni, kilépve a hétköznapok forgatagából, ha úgy érzed itt az ideje megpihenni, felfrissülni és gyógyulni, és megismernéd azokat az illóolajokat, melyek táplálják nőiségedet, emelik rezgésszintedet.

Talákozásaink során a női lét különböző aspektusait, a család és az egészség témáit érintjük.
Beszélgetünk, minden élethelyzetre, kihívásra hozunk egy-egy esszenciális illóolajat.
Tapasztalatokat cserélünk, ahogyan tették ezt a nők évszázadokon keresztül, támogatva egymást a nehéz helyzetekben. A csoportba szeretettel várjuk azok jelentkezését, akik szeretnének mélyebben kapcsolódni nőiességükkel, rendezni a múlt sérüléseiből fakadó nehézségeiket és szeretnék önmaguk és szeretteik testi-lelki egészségét természetes módszerekkel és illóolajokkal támogatni.

„Egy igazi beszélgetésből mindketten másképp léptek ki, mint ahogy beléptetek. Mert kaptok egy darabot egymásból, akár tudjátok, akár nem”
Müller Péter

További információ: 06207756467
Várom jelentkezésed: Andi
(holisztikus segítő, doTerra wellnes tanácsadó, népi gyógyász, egyben anya és társ)


A programra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni, illetve lemondani a jelentkezésedet:

Jelentkezés / LemondásOlvass tovább!