2022-02-11. – LOTusSHAKTI – TÁNCMEDITÁCIÓ-HASTÁNC MŰHELY

Figyelmünket befelé fordítjuk, elcsendesedünk, és lassan mozdulva indulunk a Forrás felé, ahol a mindenkiben ott mosolygó Istennő vizéből meríthetünk. Saját MAGunkból. Fokozatosan bontjuk ki és nyilvánítjuk meg Szent Női minőségünket.

A foglalkozások során dolgozunk finomsággal, bájjal, kecsességgel és őszinte, mindent elsöprő őserővel egyaránt. A különböző minőségek megtapasztalása bölcsességgé válik bennünk, és TELJESebbé, EGÉSZSÉGESesebbé válunk tőle.

HELYSZÍN: Body & Mind stúdió, Vác, Ady Endre sétány 8.
A foglalkozást vezeti: Tamás Kinga 06702656656
DÁTUM: 2022. 02. 11.
KEZDÉS: 17:30

A hastánc mozdulatai a női szerveket karban tartják, a szexuális energiákat harmóniába hozzák, tisztítják a teljes csakra rendszert, felemelnek, transzformálnak és elvarázsolnak. Elindítják a természetes belső gyógyító folyamatokat, és megtágítják az önmagunk iránt érzett igaz szeretetet, amivel aztán magunkat, egymást és másokat is gyönyörködtethetünk.
A foglalkozáson kifejezetten nagy alázattal és terápiás céllal  használjuk a táncot, hogy valós fényünket segítsen megtalálni, ami természetes módon magától fog tudni így kifelé is sugározni.

Semmilyen előképzettség nem szükséges a részvételre, de az se baj, ha van, mert mindenki a saját képességeihez mérten tudja önmagát kibontakoztatni az instrukciók és a szabad improvizációk segítségével. Így az se számít, hány éves vagy.

A részvétel a bérleti díj összedobásán felül adományos, és előzetes  regisztrációhoz kötött.
Ha igazán fejlődni szeretnél akár belsőleg, akár a külső táncos alkotásaidban, akkor érdemes rendszeresen jönnöd.
(Ha rendszeres résztvevővé válsz, akkor az egész napos akár más témájú work shopjaimra kedvezményt fogok tudni adni.)
Jelentkezni tudsz messengeren, emailben vagy telefonon

Rólam: okleveles táncos, tao csikung és női jóga oktató, valamint masszőr és életmódtanácsadó welness tréner vagyok.  Kiskoromtól fogva táncolok, mozgok, jógázom, művészkedek, s nagyon érdekeltek mindig is a teremtő erőink megismerésével és nemesítésével foglalkozó utak és szellemiségek, az ősi kultúrák, energiák, a szakrális szertartások. A hastánc is szerintem egy ilyen mindenünket átjáró tudatos mozgásmeditáció tud lenni.
A hastáncot annak idején Vitális Annától tanultam, sok éven keresztül jártam hozzá, és hálás vagyok, hogy megmutatta nekünk a színpadi mozdulatokon túl az improvizációk széles tárházát. Mikor vidékre és külföldre kerültem, így már könnyű dolgom volt: a tücsökciripeléstől a tenger hullámainak zenéjéig bármire tudtam táncolni. De szerintem az még ennél is fontosabb, hogy a saját szívünk ritmusát megtaláljuk, és saját tiszta vágyainkból és érzéseinkből tudjunk mozdulni. Ezt próbálom a foglalkozásaimon is képviselni és az őszinte önmagunkhoz vezető úthoz adok instrukciókat a külső technikákon kívül. A belső tükörre szeretem helyezni a hangsúlyt és az igaz erőnk csodállatos kibontakozására. Azt gondolom, hogy mindannyiunkban ott van a szépség és mindenki képes azt megtalálni.


A programra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni, illetve lemondani a jelentkezésedet:

Jelentkezés / LemondásOlvass tovább!