2022-05-14. – Család- és Rendszerállítás

A morfogenetikus mezőben látni, megélni változásokat, megoldásokat, hihetetlenül nagy kegyelmi állapot. Sokat láttam, tapasztaltam, de mindig megérint. Ahogy megmutatkozik benne az energia, az a csoda kategória. Ha irányítani akarjuk, szétesik. Tudja a „dolgát”. A mi feladatunk, – ha változást szeretnénk elérni, – hogy kövessük őt, és elérünk a megoldáshoz, a könnyítéshez.

Családfelállítás
Generációk sérülései, fájdalmai, félelmei, betegségei, megnemértettségei, kitagadásai jöhetnek fel bennünk, feszültséget okozva. Ezt a feszült állapotot tudjuk oldani a családfelállítással.
Úgy tud segíteni, hogy az előttünk hatalmasodó energiatömegből, – mely megjelenhet betegség, félelem, kiszolgáltatottság, stb. formájában, – kiszabadulva, a saját energiánkban haladunk tovább az életünk útján.

Rendszerállítás
Amikor haladunk az utunkon,
– elágazáshoz érkezünk és tanácstalanok vagyunk,
– vagy az út, nem azokat az eredményeket hozza,
– vagy nem örömteli, könnyed a haladásunk,
akkor a rendszerállítással ránézünk az adott helyzetre és megkeressük azokat a tényezőket, melyek segítségével újra úgy érezzük, hogy jó irányba haladunk. Ez akár családi, kapcsolati, munkahelyi, vállalkozási, vagy bármilyen téren fordul elő.

Információk a programmal kapcsolatban:
Helyszín: 
Body & Mind Stúdió, Vác, Ady Endre sétány 8.
Programot vezeti: 
Bábel Andrea
Dátum:
2022 május 14. (vasárnap)
Fizetendő összeg: egységesen 17 000 Ft

10 órakkor kezdődik, ½ 10 – ¾ 10 között lehet érkezni, és 17 – 18 óráig tart. Kérlek, csak akkor gyere, ha rá tudod szánni az idődet, hogy egész nap jelen legyél. Ezzel tiszteljük meg magunkat is és egymást is. Kényelmes ruhában gyere, ebédet hozz magaddal! A ivóvized tisztított vízzel tudod pótolni a stúdióban. Kávéval, teával, aprósüteménnyel vendégül látlak.
Bármi kérdésed van, az alábbi elérhetőségek egyikén felteheted:

Bábel Andrea
+36 30 3469 965


A programra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni, illetve lemondani a jelentkezésedet:

Jelentkezés / Lemondás



Olvass tovább!