2022-06-22. – Csikung szerda – Test és elme integrációja

Kedves érdeklődő,

Szeretettel hívlak meg ,mostantól minden szerdán, a Body and Mind Stúdióba, 19:00-20:00 között tartott csikung gyakorló órára. 20:00-tól csatlakozni lehet elméleti előadáshoz, illetve lehetőség nyílik a gyakorló órával kapcsolatos kérdésekre, a tanultak megértésére.

Cím: Body & Mind Stúdió, Vác, Ady Endre sétány 8.
A programot vezeti: Molnár Ádám
Kezdés: 19:00
Bevezető ár: 1500 ft

Fókuszban a test és elme egységes működésének felfedezése, megértése, valamint az elengedés (!). Figyelemmel teli mozdulatokban és meghatározott pozitúrákban, hagyományos , eredeti csikung gyakorlatok közben tapasztalunk önmagunkról. Teljesítőképességünk, testünk rugalmassága, fókuszunk, figyelmünk, ellazulási képességünk mind megmérettetnek.

A Lotus Nei Gong iskola által jegyzett csikung instruktor vagyok, iskolám az Adamtao Neigong. A tananyag és hozzállás, amit átadok a Lotus Nei Gong iskola hagyományvonalait képviseli. Hétvégi kurzusokon és nyári elvonuláson tudunk ezekkel az alap ismeretekkel mélyebben foglalkozni, a heti gyakorló órák biztosítják a lendületet a fejlődéshez.

Ajánlott a könnyű, lezser ruházat és ha a körülmények úgy kívánják , egyszerű lapos talpú vászon cipő.

A részvételhez bejelentkezés szükséges amit az alábbi kék gombra kattintva tehetsz meg.
8 alklamas blokkokban dolgozunk, a jobb eredmények érdekében, érdemes követni, hogy az aktuális blokkban hány alkalom van még hátra. Jelentkezni mindig az aktuálisan hátralévő alkalmak jelzésével és befizetésével lehet.

Bővebben rólam:
weboldalam
facebook oldalam

Ádám


A programra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni, illetve lemondani a jelentkezésedet:

Jelentkezés / LemondásOlvass tovább!