2022-07-17. – Térállítás a női minőségben, nem csak nőknek

Jelenlegi életünkben nagyon fontos, hogy a női minőség, a nők a helyükre kerüljenek. Bele tudjon állni abba az erőtérbe, ami kiteljesíti, hogy ez az energia áradjon belőle, akkor is ha szeret, ha gyermeket nevel, ha dolgozik, ha a hivatásának él, bármit csinál. Ezt akkor tudja megtenni, ha egész lényével él.

Ahhoz, hogy újra a helyére kerüljön a női minőség, el kell indulnunk azon az úton, hogy kijöjjünk az áldozatszerepből, a megmérettetésből, a szégyenből és minden olyan helyzetet elengedjünk, amely szűkíti, vagy megcsapolja a női energiáinkat.

De nem elég kijönni, bele is kell állnunk azokba a minőségekbe, melyek tágítják a lehetőségeinket, feltöltenek energiával és hozzásegítenek, hogy teljes életet éljünk.
A program férfiaknak is szól, hiszen bennük is ott van a női minőség, mely szintén lehet sérült, ezáltal az együttműködése a két oldalnak nem tud teljes lenni.

Ha úgy érzed, hogy szívesen veszel részt ezen a programon, ahol a családállítás rendszerét alkalmazzuk a változás elősegítésére, akkor várlak szeretettel 2022. Július 17-én, vasárnap.
10 órakor kezdünk és előre láthatólag 17-18 óráig leszünk.

Hozz magaddal ebédet, kényelmes ruhában gyere. Kávé, tea, csipegetni való lesz.
Bejelentkezés szükséges!

Információk a programmal kapcsolatban:
Helyszín: 
Body & Mind Stúdió, Vác, Ady Endre sétány 8.
Programot vezeti: 
Bábel Andrea
Dátum:
2022 július 17. (vasárnap)
Fizetendő összeg: egységesen 17 000 Ft

Várlak szeretettel:
Bábel Andrea
+36 30 3469 965


A programra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni, illetve lemondani a jelentkezésedet:

Jelentkezés / Lemondás



Olvass tovább!