2022-10-07. – Család- és Rendszerállítás

A morfogenetikus mezőben látni, megélni változásokat, megoldásokat, hihetetlenül nagy kegyelmi állapot. Sokat láttam, tapasztaltam, de mindig megérint. Ahogy megmutatkozik benne az energia, az számomra a csoda kategória. Ha irányítani akarjuk, szétesik. Tudja a „dolgát”. A mi feladatunk, – ha változást szeretnénk elérni, – hogy kövessük őt, és elérünk a megoldáshoz, a könnyítéshez.

Cím: Body & Mind Stúdió, Ady Endre sétány 8.
A foglalkozást vezeti: Bábel Andi

Családfelállítás
Segíteni tud egészségügyi, párkapcsolati problémáknál. Szülő-gyermek közötti feszültségeknél. Anyagi, munkahelyi problémáknál. Elakadásoknál, megrekedt állapotoknál.
Generációs sérülések, fájdalmak, félelmek, betegségek, megnemértettségek, kitagadások jöhetnek fel bennünk, feszültséget okozva. Ezt a feszült állapotot tudjuk oldani a családfelállítással. A bennünket uraló, megbénító energiát visszaengedjük a téren keresztül annak, akinek a helyére beálltunk, hogy a megoldatlan problémáját felvállaljuk.

Rendszerállítás
Amikor haladunk az utunkon,
– elágazáshoz érkezünk és tanácstalanok vagyunk,
– vagy az út, nem azokat az eredményeket hozza,
– vagy nem örömteli, könnyed a haladásunk,
akkor a rendszerállítással ránézünk az adott helyzetre és megkeressük azokat a tényezőket, melyek segítségével újra úgy érezzük, hogy jó irányba haladunk. Ez akár családi, kapcsolati, munkahelyi, vállalkozási, vagy bármilyen téren fordul elő.

Információk a programmal kapcsolatban:
Fizetendő összeg: egységesen 17 000 Ft
10 órakkor kezdődik, ½ 10 – ¾ 10 között lehet érkezni, és 17 – 18 óráig tart. Kérlek, csak akkor gyere, ha rá tudod szánni az idődet, hogy egész nap jelen legyél. Ezzel tiszteljük meg magunkat is és egymást is. Kényelmes ruhában gyere, ebédet hozz magaddal. A ivóvized tisztított vízzel tudod pótolni a stúdióban. Kávéval, teával, aprósüteménnyel vendégül látlak.

Bármi kérdésed van, az alábbi elérhetőségek egyikén felteheted:
babelandi70@gmail.com
+36 30 3469 965
Várlak szeretettel!
Bábel Andi


A programra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni, illetve lemondani a jelentkezésedet:

Jelentkezés / LemondásOlvass tovább!