2022-11-26. – Metamorf érzelmi blokkoldó képzés

Szeretettel látlak ha szeretnéd megismerni ezt a csodálatos, egyszerűen elsajátítható technikát, amely által harmóniát teremthetsz családi, baráti körben.
A nap folyamán megtanuljuk, hogyan és milyen módon oldja fel a metamorf érintés az életünkben keletkezet blokkokat, elakadásokat, önbizalomhiányt, félelmeket, tikkelést stb.
A technikával a reflexpontokon keresztül hatunk a gerinc mentén tárolt blokkokra, elakadásokra.
Nagyon könnyen elsajátítható és semmilyen spirituális és egyéb előképzettség nem szükséges hozzá.
Az elméleti tudás megszerzése után gyakorlatban is mindenki átérezheti, hogy milyen amikor a metamorf érintés által felszabadítjuk ezeket a nehezítő energiákat és helyére harmónia, könnyedség, öröm és nyugalom lép be az életünkbe.

Cím: Body & Mind Stúdió, Vác, Ady Endre Sátány 8.
Dátum: 2022 november 26.
Kezdés: 10:00
A tanfolyamot vezeti: Huber Melinda

Mindenki megtapasztalja azt is amikor Ő maga válik ennek a technikának az alkalmazójává és megéli általa, hogy micsoda csodát tud adni azáltal, hogy hozzá segít valakit egy szeretetteljes átalakuláshoz.
Én magam hiszem és látom, hogy amikor valaki úgy dönt megtanulja és hazaviszi a családjának a technikát, hogy örömtelibbé, felszabadultabbá váljanak, ott csodálatos változások indulnak el.🙏
Az évek során nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam anyáktól, nagymamáktól, barátnőktől akik a hétköznapi életükbe belecsempészték ennek a technikának az alkalmazását.🙏

További információ:
hubermelcsi@gmal.com
Huber Melinda
Szívfény Ébresztő és Oktató


A programra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni, illetve lemondani a jelentkezésedet:

Jelentkezés / LemondásOlvass tovább!