2022-12-04. – Flow jóga Handpen kísérettel

Sok szeretettel várunk egy szívet melengető jóga órára és hangutazásra.
Egy nem mindennapi jógagyakorlással készülök nektek. Különlegessége abban rejlik, hogy Szabadi Andrea (egyike az első hazai női handpan művészeknek) fogja élőben kísérni a jóga flow órát.
Mindenkit szeretettel várok erre az egyedi alkalomra, nem feltétele hogy rendszeres gyakorló legyél! Ha hívást érzel, szeretnél lecsendesedni, önmagad felé fordulni közöttünk a helyed. A mozgás és a zene segítségedre lesz ebben.

Cím: Vác, Body & Mind Stúdió, Ady Endre sétány 8.
Dátum: 2022. december (4. vasárnap)
Program kezdete: 10:00, (90 perc)
A programot vezeti: Szabadi Andrea, handpan művész és Sándor Anikó jógaoktató
Ára: 5500 Ft

Andi zenei pályája egy magánéleti válságból indult 2010-ben, amikor is nekiindult a világnak egy hátizsákkal és így találkozott ezzel a csodálatos hangszerrel, a handpannal. Azóta rendszeresen kísér zenével jóga órákat, mozgásterápiákat, női köröket, esküvőket, kiállítás megnyitókat. A hazai koncertjei mellett külföldön is megfordul zenéjével. Kaan Luum zenekarával két CD-jük jelent meg, nemrég pedig kijött első szóló albuma (Új Élet), melyet anyasága ihlette és a koncerten is megvásárolható.

A handpan egy új generációs, speciális fémötvözetből készült ütős hangszer. A Hang-ot 2000-ben alkotta meg egy svájci házaspár. Lényegében két öblös acéledény van összeragasztva, melynek az alsó részén a kör alakú kivágás (Gu) adja a basszus hangokat, tetején pedig a hang mezők kiadnak egy adott skálát. Hangja nagyon különleges, éteri, ellazító hatású.

“A zene számomra IMA, ami egy olyan kaput nyitott meg, mellyel a kint és bent végre összeér. Ez egy egyszerre gondolat nélküli és gondolatokkal/képekkel teli állapot, egy igazi egység élmény. Teljesen transzparens vagyok. Ez az önismereti utam is egyben. Ezt lehelem bele minden hangba, ami általam születik. “ – Andi

Nyitott szívvel várunk a közös eseményünkre!
Andi és Anikó


A programra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni, illetve lemondani a jelentkezésedet:

Jelentkezés / LemondásOlvass tovább!