2022-12-04. – Hangok a handpan szárnyán – Hangutazás

Sok szeretettel várunk egy szívet melengető hangutazásra.
Szabadi Andrea egyike az első hazai női handpan művészeknek. Saját dalait és népdal feldolgozásait adja elő, handpan játákát énekkel kíséri. Célja a koncertjeivel, hogy elengedjük a hétköznapok feszültségeit, kiszakadjunk a malomkerékből, megmozdítsa érzelmeinket, vagy épp inspirációt kapjunk bármelyik daltól. Töltekezünk, MAGunk felé fordulunk, hogy újra és újra megtapasztaljuk a belső csendet. Ebből a csendből születik meg a zene is.

Cím: Vác, Body & Mind Stúdió, Ady Endre sétány 8.
Kapunyitás: 14:00, a program kezdete: 14:30
A programot vezeti: Szabadi Andrea, handpan művész
Ára: 4500 Ft

Andi zenei pályája egy magánéleti válságból indult 2010-ben, amikor is nekiindult a világnak egy hátizsákkal és így találkozott ezzel a csodálatos hangszerrel, a handpannal. Azóta rendszeresen kísér zenével jóga órákat, mozgásterápiákat, női köröket, esküvőket, kiállítás megnyitókat. A hazai koncertjei mellett külföldön is megfordul zenéjével. Kaan Luum zenekarával két CD-jük jelent meg, nemrég pedig kijött első szóló albuma (Új Élet), melyet anyasága ihlette és a koncerten is megvásárolható.

A handpan egy új generációs, speciális fémötvözetből készült ütős hangszer. A Hang-ot 2000-ben alkotta meg egy svájci házaspár. Lényegében két öblös acéledény van összeragasztva, melynek az alsó részén a kör alakú kivágás (Gu) adja a basszus hangokat, tetején pedig a hang mezők kiadnak egy adott skálát. Hangja nagyon különleges, éteri, ellazító hatású.

“A zene számomra IMA, ami egy olyan kaput nyitott meg, mellyel a kint és bent végre összeér. Ez egy egyszerre gondolat nélküli és gondolatokkal/képekkel teli állapot, egy igazi egység élmény. Teljesen transzparens vagyok. Ez az önismereti utam is egyben. Ezt lehelem bele minden hangba, ami általam születik. “ – Andi

A kék gombra kattinta tudsz jelentkezni!


A programra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni, illetve lemondani a jelentkezésedet:

Jelentkezés / LemondásOlvass tovább!