2023-03-19. – Erdőfürdő – Önmagunkban hordott értékek feltárása a természet segítségével

A program az Országos Erdőfürdő Fesztivál programsorozat részeként kerül megrendezésre. További helyszínek és időpontok az alábbi Facebook oldalon érhetők el:
FB: Országos Erdőfürdő Fesztivál

A programot vezeti: Zachar Amanda – okleveles erdőfürdő vezető
Időpont: 2023.03.19. vasárnap 10:30
Helyszín: Szokolya-Királyrét
A program díja: Országos Erdőfürdő Fesztívál keretein belül rendezett programok egységes ára: 5000.-HUF/fő (kivéve szolidaritás jegy)
Maximum létszám: 10 fő

Szeretettel várlak a programon, ha szeretnél egy kicsit önmagaddal és a természettel lenni. Természet központú meditációval és játékos feladatok segítségével erre a pár órára magunk mögött hagyjuk az állandóan zakatoló gondolatainkat. Ebben a lelassult térben, meghallhatjuk a szívünk hangját és figyelhetünk a belső megérzéseinkre.

Ha az időjárás engedi, akkor egy kis pikniket is tartunk a program végén.

Szolidaritás jegy: Egy főnek minden általam szervezett programon biztosítok ingyenes részvételt a szolidaritás jeggyel. Ha nincs most erre a programra anyagi fedezeted, akkor annyit kell tenned, hogy küldesz egy rövid e-mail-t, amelyben leírod, hogy miért lenne a legnagyobb szükséged most erre a programra. ( A jegy bevezetését a Csendtörő Alapítvány a Szolidárisabb Társadalomért elnöke, Kalocsai Adrienn inspirálta)

Várom a jelentkezésed!
Amanda


A programra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni, illetve lemondani a jelentkezésedet:

Jelentkezés / LemondásOlvass tovább!