2023-03-30. – A szüleinkkel való kapcsolat fontossága

Szeretettel várlak az Érted napon személyesen és online!

 Egy programsorozatot indítok, aminek a célja, hogy megismerjük szélesebb körben az életünket mozgató erőket, törvényszerűségeket, mi-hogyan működik bennünk és a világban körülöttünk. A spiritualitás az életünk része még akkor is, ha ezt nem mindig vesszük észre. Az egyes alkalmakkor mindenkit érintő témákkal foglalkozunk: megértést kapunk a minket működtető hatásokról, energiákról, rávilágítunk a megoldásokra vagy éppen mindezek hatására benned születik meg egy felismerés/megoldás/döntés önmagaddal és az életeddel kapcsolatban. Tanulunk különböző technikákat, amivel hatékonyan tudsz segíteni saját magadnak a mindennapi életben. A programnapok workshop-szerűen zajlanak majd, aminek során Te is felteheted a kérdéseidet. Az alkalmakat vezetett meditációval zárjuk, mindig az aznapi témával kapcsolatosan.

A harmadik alkalom témája: A szüleinkkel való kapcsolat fontossága

A szüleinktől kapjuk az életünk alapjait, mindent tőlük tanulunk elsősorban önmagunkról, a családról, a környezetről, a világról. Tulajdonképpen mindent tőlük sajátítunk el: milyen az élet, hogyan reagáljunk különböző hatásokra, hogyan kapcsolódjunk önmagunkhoz és a testünkhöz, szeretjük-e magunkat, önbizalommal teliek vagyunk-e vagy sem, milyen korlátaink vannak stb.

A szüleinkhez való kapcsolódás alapjaiban határozza meg az életünket, a kapcsolatainkat, a munkánkat, tehát összességében mindent. Emiatt rendkívül fontos, hogy milyen a szüleinkkel való kapcsolat, milyen kép él bennünk róluk, mennyire fogadjuk el őket, vagy mennyire utasítjuk el. Ez akkor is igaz, ha egyik vagy másik szülőnk már átlépett.

Szeretettel várlak, ha szeretnél tenni önmagadért és a kapcsolataidért hogy azok harmonikusak és szeretettel teliek legyenek.

 Beszélünk arról, hogy

–        A szülő gyerek kapcsolat hogyan működik, milyen törvényszerűségek állnak a háttérben.
–        Milyen hatással van a szüleinkkel való kapcsolatunk az életünkre. Hogyan befolyásol?
–        Ahogy felnövünk rájövünk, hogy bizonyos dolgokkal kapcsolatosan másképpen vélekedünk. Hogyan tudunk a tőlük tanult mintáinkon változtatni?
–        Nem akarok olyan lenni, mint az apám vagy anyám! Mi történik ilyenkor, miért szükséges változtatni és hogyan tegyük mindezt.
–        Felelősek vagyunk-e a szüleinkért?

A programot a szüleinkkel való kapcsolat gyógyító, tisztító és harmonizáló meditációval zárjuk.

Időpont: 2023. március 30. (csütörtök) 17.00 – 19.00
A program díja: 5000 Ft
A programra személyesen és online is lehet csatlakozni.
Helyszín: Body & Mind stúdió
Cím: Ady Endre sétány 8.
A programot vezeti: Duhonyi Éva Annamária, Szívfény ébresztő és oktató

Szeretettel várlak az Érted napon!

Évi
lelkedutja.hu
06 70 6 188 155


A programra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni, illetve lemondani a jelentkezésedet:

Jelentkezés / LemondásOlvass tovább!