2023-04-15.- Metamorf masszázs képzés – Metamorf érzelmi blokkoldó technika elsajátítása

A Metamorf masszázs technikával a test reflexpontjain keresztül oldjuk a gerinc mentén eltárolt különböző elakadásokat és blokkokat. Minden síkon segít feloldani a problémákat. A Metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel a lábon, kézen és a fejen, a gerinc reflex pontjain keresztül stimulálja a gerincet és az így keletkező energia-hullám kioldja ezeket a gátakat.

A Metamorf masszázs során az előző életekből hozott elakadásokon, a magzati korban és jelen életben megélt sérüléseken egyaránt dolgozunk.

A képzés során elsajátítjuk, hogy hogyan és milyen módon oldja fel a Metamorf érintés az életünk különböző területein szerzett nehézségeket (blokkokat, elakadásokat, félelmeket, gátlásokat, szorongásokat, önbizalomhiányt stb.) és megérezzük a blokkok oldása után bekövetkező nyugalmat, békét, harmóniát és egyensúlyt, ami rendkívül pozitív hatással van az életünkre és annak alakulására.

A metamorfózis: görög eredetű szó, átalakulást, átváltozást jelent. A Metamorf masszázs egy speciális energia átalakító technika, ami a gerinc reflex pontjait célozza meg. A gerinccsatornában idegek futnak, melyek az idegrendszerbe, ill. a nyúltagyba szállítják a különböző impulzusokat. (Itt található a vegetatív idegrendszer központja és a rejtélyes tudatalatti székhelye is.)

A Metamorf masszázs technika elsajátítása nem csak azoknak csodálatos lehetőség, akik hivatásszerűen szeretnének ezzel foglalkozni, hanem azoknak is, akik otthon, a családjukban, a szeretteik, barátaik körében szeretnék kamatoztatni ezt a tudást.
Nagyon sok pozitív élményt ad, hogy van egy olyan módszer, amivel tudunk segíteni a gyermekeinknek, párunknak és minden szerettünknek. Az ilyen alkalmak után átérzik, hogy mennyire csodálatos dolog az, amit ők tudnak tenni a szeretteikért és önmagukért.

A képzés elméleti és gyakorlati részből áll. A gyakorlati részben mindenki megtapasztalja azt, hogy milyen a Metamorf érintés hatására elengedni a nehezítő energiákat és megérezni az utána bekövetkező nyugalmat, békét, harmóniát és egyensúlyt, ami az életünk minden területére kihat. Segít nyitottabbá válni, új célokat tudunk kitűzni, megnő az önbizalom, az életbe és a jövőbe vetett hit. Vidámabbak, optimistábbak leszünk, az életünk pozitív fordulatot vesz.

Gyere el és vidd haza a családodnak, barátaidnak ezt a csodálatos technikát, amivel nap, mint nap átvarázsolhatod az önmagad és szeretteid életét.

A képzés időpontja: 2023. április 15., 09.00 – kb 15.00
A képzés elvégzéséhez semmilyen előképzettség nem szükséges.
Helyszín: Body & Mind Stúdió
Cím: Vác, Ady Endre sétány 8.

A képzésre előzetes bejelentkezés szükséges!
Szeretettel várlak!

Duhonyi Éva Annamária
Szívfény ébresztő és oktató
lelkedutja.hu
06 70 6 188 155


A programra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni, illetve lemondani a jelentkezésedet:

Jelentkezés / Lemondás



Olvass tovább!