2023-05-06. – Lélekrészeink visszahívása, gyógyítása és újraegyesítése képzés

Leszületünk a Földre egy lélek energiával, amiből az életünk folyamán veszítünk. Egy-egy lélekenergiát otthagyunk kapcsolatoknál, nehéz élethelyzeteknél, szerelmeknél… és ettől nem tudjuk átérezni a teljes egész lélekerőnket.

Minden egyes jelen vagy előző életbeli lezáratlan vagy fájdalmas eseménynél, sérülésnél ott marad 1-1 lélekrészünk. Minden olyan esemény, ami nem a szeretetből fakadó tapasztalás, ott leszakad egy lélekdarabunk és elkezd dolgozni a megoldáson. Ezek a lélekdarabok hiányoznak ahhoz, hogy egyensúlyban, teljes egészként tudjuk élni az életünket. Érezhetjük, hogy könnyebben kibillentenek bennünket az érzések, nehezebben kezeljük az életünk eseményeit. Nem tudjuk megtartani egyensúlyunkat, mert szétszórtuk az energiánkat és nem érezzük a 100%-os lélek erőnket.
Amikor azt érzed, hogy hiányzik valami az életedből, keresel valamit, de nem tudod megfogalmazni, hogy pontosan mi az, ami hiányzik. Ilyenkor a lelked hívó szavát érzed, aki mindig a teljes egységre törekszik.

Több élet óta több lélekrész energiánk van, ami levált rólunk. Tudati energiával kapcsolódunk az elszakadt, leszakadt lélekrészeinkhez, gyógyítjuk őket és újraegyesítjük önmagunkon belül.
Ha szeretnéd érezni a teljes lélekerődet, akkor most lehetőséged van a tudatos kapcsolódásra. Sokkal könnyebben fogod kezelni az életed eseményeit.
Hatalmas gyógyulást és felismeréseket ad, amikor létrejön a lélekrészek egyesítése.

A képzésre személyesen és online is lehet csatlakozni.
A képzés időpontja: 2023. május 6., 09.00 – kb 15.30
Helyszín: Body & Mind Stúdió
Cím: Vác, Ady Endre sétány 8.

Előzetes bejelentkezés szükséges!
Szeretettel várlak!
Évi
______________________________
Duhonyi Éva Annamária
Szívfény ébresztő és oktató
lelkedutja.hu
06 70 6 188 155


A programra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni, illetve lemondani a jelentkezésedet:

Jelentkezés / Lemondás



Olvass tovább!