2023-05-13. – Szívfény Alapképzés

A Szívfény kezelés egy új energiás energetikai kezelés, ami 0-tól 120 éves korig mindenkinek segít.

A Szívfény érintés elvezet a bensődben lakozó szeretethez, hogy az végre szabadon, teljesen kiáradjon és beragyogja az Életedet és a körülötted élők életét is. A képzés keretein belül felébresztjük Benned a Szívfény érintés képességét. Ez az a fajta módszer, amit adni és kapni is egyaránt fantasztikus élmény. A képzésen mindkét oldalt megtapasztalhatod: a lépések átvételével Te is kezelsz, valamint Téged is kezelnek. A Szívfény lágy, 7. dimenziós szeretet energiájával való találkozás igazán felemelő és varázslatos érzés. Csoportenergiában még intenzívebb változások, tisztulási folyamatok indulnak el, amik rendkívül pozitív hatással vannak az életünkre.

A Szívfény érintés technika két részből áll: egy rendkívül hatékony energetikai tisztításból, valamint az utána következő energetikai töltésből.

A tisztítási részben alaposan áttisztítjuk a testet és az aura különböző rétegeit, valamint a csakrákat. A mindennapi élet során nagyon sok olyan dolog rakódik ránk, ami akadályozza az energiáink szabad áramlását. Ilyenek a stressz, a félelem, a fájdalom, az idegesség, düh, szorongás, elfojtás stb. A kezelés során ezektől az energiáktól, negatív érzelmektől, érzelmi blokkoktól szabadulsz meg. Minden olyan energiától megtisztulsz, aminek az elengedésére készen állsz.

Helyszín: Body & Mind Stúdió
Cím: Ady Endre sétány 8.
A tanfolyam vezetője: Duhonyi Éva Annamária, Szívfény ébresztő és oktató
Saját weboldala: lelkedutja.hu
További információk: 06 70 6 188 155
A képzés időpontja: 2023. május 13. – 14. (szombat-vasárnap), 09.00 – 16.00
A képzés energiacsere díja: 70.000 Ft/nap, a 2 nap összesen 140.000 Ft.
Ismétlőknek a 2 nap 80.000 Ft.

A tisztítás után következik a töltés. Miután megszabadultál a blokkoló energiáktól, következik a rendkívül hatékony energetikai töltés, aminek során alaposan feltöltjük a csakrákat, az egész energiarendszert. Olyan ez, mint amikor kiöntjük a pohárból a régi, elhasznált vizet és ezt követően már új, friss víz tölthető bele, amivel a szomjunkat olthatjuk.

A test sejt szinten megújul és betöltődik a friss, megújító energiával. Felébresztjük a test öngyógyító képességét. A legfontosabb az, hogy az a test, amiben élünk egészséges legyen. Az életutunkhoz új erőt és boldogságot támogató programot kapunk, ami betöltődik és életre kel bennünk. Segítséget és támogatást kapunk ahhoz, hogy a teremtéseinkhez legyen erőnk és azok a szívünkből váljanak valóra.

A Szívfény érintés képessé tehet arra, hogy meglásd és megvalósítsd az Életedben azokat a dolgokat, amikre mindig is vágytál. A Szívfény csoda szeretet energiája átalakítja az életedet úgy, hogy boldogabban élj önmagaddal és a világoddal. A Te változásod pozitív hatással van a körülötted élők életére is, a kapcsolataidra, a munkádra, egy szóval mindenre.

Ha szeretnél belépni az új, boldogabb életed kapuján, akkor ne tétovázz, mert itt a helyed!

Miben segít a Szívfény érintés?
• Kioldja a stresszt és áttisztítja az energiapályákat
• Javul a fizikai közérzet
• Helyreállítja az egyensúlyt
• Oldja az érzelmi és lelki blokkokat
• Kioldja a TV, számítógép és elektrosztatikus szmog által keltett stresszt
• Javítja az egészséget
• Pihentet, ellazít, nyugtat
• Hat az érzelmekre, a testre és a tudatra – kiegyensúlyoz
• Megszünteti a fejfájást
• Felébreszti a test sejtszintű önsegítő képességét
• Oldja a test izmait
• Megnyugtatja és kiegyensúlyozza az idegrendszert
• Megindítja és megújítja a test energiaáramlását a blokkok oldásával
• Aktiválja a meridián rendszert
• Ráhangol egy magasabb rezgésre
• Segíti a nyugodt alvást
• A test sejtszinten megújul és egyensúlyba kerül

A Szívfény érintés képzés elvégzése nem csak azoknak jó, akik hivatásszerűen szeretnének ezzel foglalkozni, hanem azoknak is, akik otthon, a családjukban szeretnék kamatoztatni ezt a tudást. Sokan végezték már el a képzést olyanok, akik utána csak családon belül kezelnek. Nagyon sok pozitív élményt ad az, hogy van egy olyan módszer, amivel tudnak segíteni a gyermekeiknek, párjuknak és mindenkinek, aki közel áll a szívükhöz. Az ilyen alkalmak után teli vannak sikerélményekkel, hogy mennyire csodálatos dolog is az, amit ők tudnak tenni a szeretteikért és persze önmagukért.

Elvégezted már a képzést és szeretnél ismételni?

Ha már korábban elvégezted a Szívfény-Szivárványfény Érintés Alapképzést, de nem kezelsz még és szeretnéd gyakorolni vagy már használod, de merültek fel kérdéseid, akkor gyere el és ismételjük át együtt. Átvesszük a lépéseket, a kezelés menetét, mikor mire kell odafigyelni.

Mit hozz magaddal?

Önmagadat és a nyitottságodat, én pedig végigvezetlek egy csodálatos technikán, amivel újjá varázsolhatod Önmagadat és az Életedet.
A képzésen való részvételhez semmilyen előképzettség nem szükséges, az sem gond, ha nem voltál még Szívfény-Szivárványfény kezelésen.

Szeretettel várlak!
Évi

 


A programra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni, illetve lemondani a jelentkezésedet:

Jelentkezés / Lemondás



Olvass tovább!