2023-06-02. – Mivé válsz éppen? A tudatos mozgás találkozik a megoldásfókuszú coachinggal

Egy női találkozás, ahol teret adunk a mozdulatoknak, az interakcióknak, a szavaknak és az alkotásnak, miközben azt figyeljük, hogy mivé válunk éppen. Rátekintünk a vágyott jövőképünkre, és arra, hogyan jelennek meg ennek csírái már most is az életünkben. Mivé válunk éppen.

MIRE SZÁMÍTHATSZ?
Leszünk a pillanatban és a képzeletünkben, mozdulunk, alkotunk és a szavakat használjuk arra, hogy mélyítsük a találkozást a vágyainkkal és megfoghatóvá tegyük azt, amit szeretnénk továbbvinni a hétköznapokba mindabból, amit megtapasztaltunk ebben a térben.
Ebben eszközeink a tudatos jelenlét, az abból születő mozdulatok, és a megoldásfókuszú szemléletben vezetett beszélgetések. A beszélgetések, amik az erőforrásokról, a már megtett útról és a lehetőségekről szólnak, az egyénbe vetett bizalmon és az egyéni felelősségen alapulnak, és segítenek megfoghatóvá tenni az elvont élményeket, a hétköznapi események szintjén integrálni a tánctéri tágulásokat, újdonságokat, komfortzónából kilépéseket.

HOZZÁJÁRULÁS:
Az eseményen való részvétel díja 12.000 Ft, előjelentkezési ár: 9.000 Ft, ha május 27-ig befizeted a teljes összeget.
Ha megteheted, fizethetsz támogatói árat is, ha pedig épp a kedvezményes árat sem engedheted meg magadnak, kérhetsz egyedi kedvezményt is. Keress minket bizalommal!

ELŐZETES REGISZTRÁCIÓ
A résztvevők száma limitált (10 fő). A helyedet a regisztrációs űrlap kitöltésével és 3.000 Ft vissza nem térítendő előleg befizetésével tudod biztosítani. A regisztrációs űrlapot itt találod!

HELYSZÍN: Vác, Body & Mind Stúdió, Ady Endre sétány 8.
Dátum: 2023. 06. 02. (péntek)
Időpont: 17:30 – 20:30
A progamot vezeti: Fehér Tilla és Pétercsák Réka

RÓLUNK:
Fehér Tilla megoldásfókuszú coach és mediátor
Az én önismereti utam közel tíz éve kezdődött verbális és testtudatos terápiákkal, különböző mozgásmeditációkkal és a tantra jógával. A tudatos mozgás iránti szenvedélyem vezetett Indiába és Nepálba is, ahol egy csakra-fókuszú táncos elvonulást követően kilenc hónapon át utaztam egyedül. Hazatérésem után anyuka lettem, és ezután jelent meg az életemben a coaching, megoldásfókuszú szemléletben. Közel három éve vezetek egyéni coaching folyamatokat és az elmúlt egy évben számos csoportos coaching helyzetben is szereztem tapasztalatot. Közben elkezdtem párokkal, családokkal, egyéb kapcsolatrendszerekkel is dolgozni, kapcsolati coachként. Nagy örömmel tölt el, hogy egyre gyakrabban találkozhat két szenvedélyem, a tudatos mozgás és a megoldásfókusz, és nagy kíváncsisággal és bizakodással figyelem, milyen csodák születhetnek ebből a találkozásból. És külön örülök annak, hogy mindezt Rékával tapasztalhatom meg, akivel olyan sok közös szenvedélyben osztozunk.

Pétercsák Réka megoldásfókuszú coach és tréner
Minden nap hálás vagyok azért, hogy a megoldás- és erőforrásfókuszú perspektívákkal, beszélgetésvezetéssel megismerkedhettem, és ezekkel dolgozhatok coachként és trénerként. Nekem ez a megközelítés segít abban, hogy gondolkodni és cselekedni tudjak annak mentén, amit igazán szeretnék. Bár a mozgás, a szabadtánc mindig is az életem része volt, tánccal 4 éve foglalkozom komolyabban. Az elmúlt két évben egy csodálatos női kör részese lehettem, ami felébresztette bennem a vágyat, hogy ezt a bizalmat, támogató légkört továbbadhassam az általam tanult eszközökkel. Tillában egy olyan szakembert ismertem meg, akinek a jelenlétében a kibontakozás, önkifejezés könnyen talál magának utat, és izgatottan várom, hogy vele együtt tarthassuk a teret nektek ezen az eseményen.

Szeretettel várunk mindenkit, aki nőként azonosítja magát!
Réka és Tilla


Olvass tovább!