2023-06-10. – Makramé készítő workshop és Önismereti előadás a BOLDOGSÁGRÓL

Folytatódik a Body & Mind KREATÍV műhely!
Ezúttal megtanulhatod egy gyönyörű makramé fali virágtartó elkészítését. Magunkhoz híven most sem marad ki a programból az ÖNISMERETI mini workshop sem.

A relaxációnak – mozgó meditációnak – énidőnek – önismeret gyakorlásának számtalan formája van. Megszokhattátok már, hogy ösztönzünk titeket a mozgás, a masszázs, a meditáció, az energetikai kezelések és gyógyulást segítő beszélgetések gyakorlására, most pedig egy új területen is eltölthetsz magaddal minőségi „énidőt”.

Programsorozatunkban összekapcsoljuk a minőségi énidőt egy tudatosságot fejlesztő mini workshoppal.

Szeretettel várunk a Body & Mind stúdióba MAKRAMÉ virágtartó készítésre, ahol szabadon szárnyalunk az alkotás szárnyain, az idő és tér megszűnik, lecsendesedik az elme, elengeded a napi feladatok súlyát és létrejön a mozgó meditáció. Előképzettséget nem igényel, minden segítséget lépésről lépésre megkapsz Zsófitól és Andeától. Hozd el az édesanyád, vagy lepd meg a szüleidet a programmal. Mi a szövetségeseid leszünk benne, hogy ezen a délelőttön “megpihentessük”az édesanyádat.

A makramé készítés megkezdése előtt stúdiónk Mentálhigiénés szakembere, Nyuzó Andi, tart nektek egy kis előadást a BOLDOGSÁGRÓL, ahol a következő témákat fogjuk boncolgatni: kinek mit jelent a boldogság? Vágyakozunk csak rá, vagy teszünk is érte? Mégis mit tehetünk érte, és egyben önmagunkért? Mennyire vagyunk kiszolgáltatottak a boldogság megélésében, vagyis csak akkor tudunk-e boldogok lenni, ha valaki azzá tesz? Tudunk-e önfeledt boldogságot megélni, vagy szabotáljuk azt a neveltetésünk, vagy hiedelmeink miatt?

Ha van kedved, hozz magaddal valami ropogtatnivalót! Ezeket mind közösen elfogyasztjuk az együttlét alatt.
Mi tiszta vízzel, teával, kávéval és limonádéval várunk titeket.
A létszám korlátozott, az alábbi kék gombra kattintva tudsz bejelentkezni!

Helyszín: Body & Mind Stúdió
Cím: Vác, Ady Endre sétány 8.
A makramé kört vezeti: Farkas Zsófia és Farkas Andrea
Az önismereti workshopot vezeti: Nyuzó Andrea
A foglalkozás díja: 9000 Ft
Dátum: 2023 június 10. (szombat)
Kezdés: 9:30
Időtartam: kb. 3 óra + a fecsegés 😉

Szeretettel várunk egy kreatív kikapcsolódásra! Ne felejtsd el elpletykálni az ismerőseidnek az eseményt, akár egy tökéletes szülő gyermek program is lehet!

Sándor Anikó, a BM stúdió vezetője
További információ: +36305224151


A programra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni, illetve lemondani a jelentkezésedet:

Jelentkezés / Lemondás



Olvass tovább!