2023-10-27 – Aromaterápiás est

Az aromaterápia több ezer éves természetes gyógymód, mellyel a legtöbb betegségre hatni tudunk. A növényekből kivont illóolajok egyetlen cseppje 50-70x gazdagabb hatóanyagban, mint a gyógynövények önmagunkban!

Az esszenciák hatóanyagai 22 másodperc alatt eljutnak az agyba, 2 perc alatt bekerülnek a véráramba és 20 perc után a test összes sejtjére hatással vannak!

A terápiás minőségű esszenciális illóolajok segítségével megőrizhetjük egészségünket, felgyorsíthatjuk a betegségből való lábadozásunkat, de a hangulatunkra, érzelmeinkre is hatással vannak. Segítenek a fókuszálásban, vagy akár az ellazulásban.

A programon lehetőséged lesz a doTerra terápiás illóolajait kipróbálni, megismerni. Átadjuk Neked a legfontosabb információkat az esszenciák felhasználását illetően és kérdéseidet is felteheted.

Gyere el és ismerd meg, hogyan tudod kivédeni az időszakos megbetegedéseket, és visszaállítani testi és lelki egyensúlyodat, hogyan tudod beépíteni az illóolajok használatát a mindennapokba! Legyen szó bármilyen testi, lelki, vagy mentális betegségről.

Valamint bármilyen egyéb általános információt megtudhatsz az illóolajokról, ami érdekel.

Helyszín: 2600 Vác, Ady Endre sétány 8. Body & Mind Stúdió
Időpont: október 27. péntek 18:00
Részvételi díj: 3000Ft

Különleges ajánlat! Ha részt veszel ezen az eseményen, akkor ajándékba kapsz egy lehetőséget arra, hogy egy műszer segítségével pontosan bemérjük, hogy neked személyre szabottan milyen illóolajokra lenne szükséged. Ez a mérés alapvetően 15 000 forint értékű. Nem érdemes kihagyni!

Jelentkezés az oldal alján!

Lénárt Alexa – wellness tanácsadó, női jóga oktató, női életmód vezető
Bodzsár Andrea – Gyógyító aromák tanácsadója, népi gyógyász, holisztikus életmód coach

Várunk szeretettel!


A programra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni, illetve lemondani a jelentkezésedet:

Jelentkezés / LemondásOlvass tovább!