2023-11-11 – Lélekrészek visszahívása és egyesítése képzés

Mi várható ezen a programon?

Életünk minden egyes fájdalmas vagy szomorú eseményénél a teljes lélek egészünkből leszakad és ott marad egy-egy lélekrészünk. Miért történik így? Azért, mert az a részünk azonnal elkezd dolgozni a megoldáson, hogy a lelkünkben okozott sérülés meggyógyulhasson. Az életünk során sok-sok ilyen leszakadt lélekdarabunk van, akik arra várnak, hogy felismerjük, meggyógyítsuk és visszahívjuk őket. Emiatt van az, hogy nem érezzük egésznek magunkat, nem tudunk úgy reagálni különböző élethelyzetekben, ahogyan szeretnénk.

A képzés időpontja: 2023. november 11., 09.00 – kb. 15.00
A képzés díja: 35.000 Ft
A részvételhez előzetes jelentkezés szükséges az alábbi kék gombra kattintva!
Helyszín: Body & Mind Stúdió vagy ONLINE
Cím: Vác, Ady Endre sétány 8.

Érezhetjük, hogy könnyebben kibillentenek bennünket az érzések, nehezebben kezeljük az életünk eseményeit. Nem tudjuk megtartani egyensúlyunkat, mert szétszórtuk az energiánkat és nem érezzük a 100%-os lélek erőnket.

Biztosan sokaknak ismerős az a kifejezés, hogy valamit meg kellene tenni, de azt mondjuk „Nincs hozzá lelkierőm.” Ez az a LÉLEK ERŐ, amit a képzés során vissza tudunk hívni önmagunkhoz a jelen életünkből és előző életekből is. A képzésen csoportenergiában rengeteg lélekrészed tud meggyógyulva visszatérni hozzád, ami által Te gyógyulsz. A képzésen elindítunk egy folyamatot, ami az életed további részében mindig segíteni fog Téged. A tudás onnantól ott van a kezedben ahhoz, hogy megéld a teljes lélek erődet és olyan életet élj, amire a szíved vágyik.

Több élet óta több lélekrész energiánk van, ami levált rólunk traumák, fájdalmak, nehézségek, gyász, párkapcsolati problémák miatt stb.. Tudati energiával kapcsolódunk az elszakadt, leszakadt lélekrészeinkhez, gyógyítjuk őket és újraegyesítjük önmagunkon belül.

A képzésen egészen új módon kapcsolódunk a testünkben és a testünkön kívül lévő csakráinkhoz, energia központjainkhoz, ami elindítja, segíti az energia szabad áramlását az életünk minden területén. A kristályok erejét is segítségül hívjuk, kristályokkal is dolgozunk.

Az egyik képzésen lévő résztvevő elmondta, hogy sosem gondolta volna, hogy ezeket a gyakorlatokat és technikákat olyan természetességgel fogja csinálni, mintha mindig is ezt tette volna.
Imádok minden egyes képzést, amikor ezen a csodálatos úton vezethetem végig azokat, akik a lelkük hangját követve jelentkeznek rá.

Ha szeretnéd érezni a teljes lélekerődet, akkor most lehetőséged van a tudatos kapcsolódásra. Sokkal könnyebben fogod kezelni az életed eseményeit.

A képzéshez személyesen és online is tudsz csatlakozni, hiszen tudjátok az energiának nincsen tér és idő.

Szeretettel várlak!11
Duhonyi Éva Annamária
Test és lélekgyógyító, önismereti mentor
Szívfény oktató
06 70 6 188 155
lelkedutja.hu


A programra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni, illetve lemondani a jelentkezésedet:

Jelentkezés / LemondásOlvass tovább!