2023-11-19 – Hogyan bánsz magaddal?

Amikor felnőtté válunk, saját magunk anyja és apja leszünk. Ez nem tudatos. Gyermekként megtanuljuk és tudat alatt bevésődik, milyen bánásmódot érdemlünk, és ezt folytatjuk.

A program időtartama: 10:00-17:00
Helyszíne: Vác, Body & Mind Stúdió, Ady Endre sétány 8.
Díja: 20.000.-Ft/ fő
A férőhelyek száma korlátozott, maximum 10 fő!
Jelentkezés: az alábbi kék gombra kattintva!
A programot vezeti: Schmid Bettina

Ha valami nem sikerül nekünk, leszidjuk magunkat… “de béna vagyok”, “de hülye vagyok”, vagy épp szégyellem magam, ha valamit eltévesztek… észre sem vesszük, ezek a kis mondatok csak úgy elhagyják a szánkat, megjelennek a gondolatainkban, automatikus reakciókká váltak.

De mondhatnánk magunknak azt is, hogy “semmi baj, legközelebb jobban sikerül, mert most már tudom mire kell jobban odafigyelnem”, vagy “milyen kis aranyosan elkalandoztam még a tegnapi filmre gondolva, ezért nem figyeltem, de legközelebb jobban figyelek”. Mindenféle ítélet, sértő, bántó gondolat nélkül.

Azzal, ahogy magunkkal bánunk, megtanítjuk a körülöttünk lévőknek is, hogy hogyan bánjanak velünk. Ha te szeretettel és megértéssel fordulsz magad felé, mások is úgy fognak! Viszont ha bántod, kritizálod és mindig háttérbe szorítod magad, másoktól is erre számíthatsz.

Ezen a programon felfedjük, hogyan is bánunk magunkkal. Mi az ami tudatos és mi az ami nem. Gyere és tegyél egy lépést önmagad felé! Mutasd meg másoknak is, hogyan szeressenek jól!

Programjaimon a családállítás technikáját is alkalmazom.

Szeretettel várlak!
Betti


A programra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni, illetve lemondani a jelentkezésedet:

Jelentkezés / LemondásOlvass tovább!