2023-11-25 – Sámándobolás Kristállyal II.

„Semmi sem az, aminek látszik, mutasd valódi Önmagad.”
„ Lehetetlen, olykor tehetetlennek mutatja önmagát.”

Önmagadban tett utazásra hívlak a sámándob lüktetésének erejével, hogy meglásd, megtapasztalt azt, amit eddig nem láttál.

Örömmel értesítelek, hogy a kéréseteknek eleget téve, novemberben újra találkozunk. Sőt decemberben is.
Köszönöm az érdeklődéseteket, hálás vagyok, hogy az új ismeretségekért, és az új csodás állatokért, amivel bővül csapatunk.
A programhoz bármikor lehet kapcsolódni. Tanításom az erőállatokkal kapcsolatos szellemi munkáról, valamint a természeterőiről szól. Ha csatlakozol, az erőállatoddal indulhatsz tovább, természetesen csak akkor, ha szeretnéd.

Az előző alkalommal megismerkedtünk az életöröm állatkájával, valamint a „szellemkenuba” beülve, tiszteletünket tettük őseinek előtt.
November régies neve, az enyészet hava, ezért itt az ideje befelé fordulni, szétnézni önmagunkban mi az, ami szolgálja a további fejlődésünket, és mi a, ami nem.

A programot vezeti: Hargitai Krisztina Kristály – léleksegítő, életvezetési tanácsadó coach
További információ: 06 30 456-5242
Helyszín: Body & Mind Stúdió Cím: Vác, Ady Endre sétány 8.
Időpont: 2023-11-25
Kezdés: 17:00 | Kapu nyitás: 16:30
A program díja: 8000 Ft

Ki az Kristály?
Kamaszkorom óta érdekel az a világ, ami a kézzel fogható dolgok mögött létezik. Az, amit ha csak nézel, akkor nem látsz …
Sámán világban kaptam a Kristály nevet a beavatásom után már 17 éve. Egy sámán tanítványa voltam hosszú évekig, majd amikor készen álltam, elindultam a saját utamon. Előadásokat tartotta a sámánvilágról, az őselemekről, természeterőiről, és dobkört vezettem évekig. Tanultam közben más technikákat is, például a mexikói indiánok, tolték hagyatéka jellemzi még munkásságomat. Saját kártyát, korongokra festett szimbólum rendszert , alkottam meg, amit használok. Természetünnepek megtartása és Földanya tisztelete fontos a számomra.
Híd vagyok a különböző világok között, sámán technikák segítségével „léleksegítőként” tevékenykedem.
A hozzám fordulóknak próbálok segítséget nyújtani abban, hogy belehelyezkedjenek személyes saját erőterükbe, választ találjanak.
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, vagy kérdésed van, keress bátran.
Szeretettel várunk a kapuban!


A programra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni, illetve lemondani a jelentkezésedet:

Jelentkezés / LemondásOlvass tovább!