2023-11-8-15. – Minket vár EGYIPTOM

Az idáig vezető utunk azt a felismerést hozta, hogy az élmények gyűjtése a legnagyobb érték számunkra, hiszen azok mindig a birtokunkban maradnak, pozitívan formálják a személyiségünket, és hatással vannak az életminőségünkre.

Egy hetes aktív nyaralást szervezünk újra Egyiptomba, ezúttal kairói átszállással!

Ahol a sok sok pancsolás, pihenés, napozás, énidő, kirándulás, búvárkodás mellé belső egyensúlyra tanító programokkal is készülünk nektek.
Abból az érzésből született ez a program, hogy mi is nagyon szeretünk a tenger mellett időzni, repülni, világot látni, de egy hetet csak lustálkodással eltölteni nem igazán tudunk.
Az elmúlt évek alatt megtaláltuk azokat az embereket, akiknek hasonlóak az igényeik, ezért a nyaralást kiegészítjük mindenféle testet és lelket harmonizáló mozgásformával, gyakorlattal. Mint például: jóga, saját testsúlyos edzés, légzőgyakorlatok, meditációk, önismereti foglalkozások, életminőséget javító gyakorlatok.

“Egy hetes pihenés” = csak első látásra tűnik pihenésnek, számos fakultatív programon vehetsz részt (a saját programjainkon felül) a csapattal: búvárkodás, sivatagi Jeep, Quad túrák, delfin úszás, delfin show, lakatlan sziget látogatás, city tour, történelmi luxori kirándulás…

Ha a leírtak alapján magadra ismertél, és önmagában téged sem elégít ki egy egyhetes semmittevés a tengerparton, akkor csatlakozz hozzánk! Egy csodás környezetben, Egyiptom ősi erejét használva könnyebb a befelé figyelés és az önmagunkra találás.
A csoport ereje és mi is a segítségedre leszünk, hogy egy maradandó, és talán életmód megváltoztató élménnyel gazdagodj.

Szervezők: Sándor Anikó és Tamás, a Body & Mind stúdió vezetői
Utazási iroda: WHITE SHARK TRAVEL és Liliom Safari
Részletek: +36305224151
Dátum: 2023 november 8-15
Ellátás: All inclusive
A 2022-as utunkról pár kép IDE kattintva!
A résztvevők zárt facebook csoportjához IDE kattintva tudsz csatlakozni. Ott küldöm a részletes menetrendet, egyedi árakat.

Várjuk a jelentkezésed! Rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot!
Gyűjts velünk életre szóló élményeket!
Anikó & Tomi


A programra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni, illetve lemondani a jelentkezésedet:

Jelentkezés / LemondásOlvass tovább!