2024-03-02. – Fermentálási alapok (sós és édes)

Az vagy, amit megeszel! 
Ahogy Hippokratész mondta: „Gyógyszered legyen az ételed, s ételed legyen a gyógyszered.”

Március elején betekintést nyerhettek a fermentálás izgalmas világába a Body & Mind Stúdió konyhájában!

Program:
– 1 üveg saját fermentált savanyúság, és
– 1 üveg fermentált üdítőital elkészítése.

A program díja: 7990 Ft, mely tartalmazza a 2 üveg fermentált varázslatot  és természetesen a belevalókat.
Jelentkezés: az alábbi kék gombra kattintva!
Helyszín: Body & Mind Stúdió
Cím: Vác, Ady Endre Sétány 8.
A programot vezeti: Papp Angelika
Dátum: 2024 március 02. (szombat) 15:00 (kb.: 2,5 óra)

Minimum létszám: 8 fő
FIGYELEM! 2db saját befőttes üveget hozz magaddal!
A parkolás hétvégen ingyenes!
Szerettel várunk!

Angelika és Anikó


A programra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni, illetve lemondani a jelentkezésedet:

Jelentkezés / Lemondás



Olvass tovább!