2024-03-24. – Erdőfürdő programunk témája: Lelked újjászületése

Szeretettel várlak a programon, ha szeretnél a természettel és önvalóddal kapcsolódni. Ha szívesen megismernéd önmagad, akkor, amikor nem akarsz megfelelni másoknak. A természet egy olyan elfogadó közeg, amely elvezet a belső erdődbe, ahol átélheted a gyógyulást, a tisztánlátást, a hálát és az örömöt.

A program sokkal mélyebb kapcsolódást képes előidézni, mint egy erdei séta. Az erdő tükröt mutat nekünk a bennünk zajló belső folyamatainkról. Ad egyfajta képet arról, hogy valójában, hogy vagyunk, akkor, amikor nem a folyamatos feladataink és teendőink körforgásában létezünk.

Elméd lecsendesítésében segít a program részét képező természet központú meditáció és a játékos feladatok is. Segítségükkel erre a pár órára magunk mögött hagyjuk az állandóan zakatoló gondolatainkat és megérkezünk a tudatos jelenlét állapotába. Az elméd lecsendesítése elengedhetetlen a hétköznapi stabilitáshoz, fókuszáláshoz és a minőségi alváshoz.
Gyere velem, és tapasztald meg, hogy ez a program sokkal több, mint egy erdei séta.

A programot vezeti: Zachar Amanda – okleveles erdőfürdő vezető, szívfény ébresztő
Bejelentkezés szükséges az alábbi kék gombra kattintva!
Időpont: 2024.03.24. vasárnap 11.00
Helyszín: Szokolya-Királyrét
Részvételi díj: 15 000.- HUF24
Időtartam: 3 óra – teaszertartással vagy erdei piknikkel a program végén
Minimum létszám: 3 fő
Maximum létszám: 12 fő
További információk: +36 20 388 3938

Szolidaritás jegy: Egy főnek minden általam szervezett programon biztosítok ingyenes részvételt a szolidaritás jeggyel. Ha nincs most erre a programra anyagi fedezeted, akkor annyit kell tenned, hogy küldesz egy rövid e-mail-t, amelyben leírod, hogy miért lenne a legnagyobb szükséged most erre a programra. ( A jegy bevezetését a Csendtörő Alapítvány a Szolidárisabb Társadalomért elnöke, Kalocsai Adrienn inspirálta)

Szeretettel várlak, Amanda

Tekintsd meg a riportot, amit az M4 Sport TV készített Amandával:


A programra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni, illetve lemondani a jelentkezésedet:

Jelentkezés / LemondásOlvass tovább!