2024-04-20. – Beszélgetős est

Sziasztok!

Folytatódik a beszélgetős est a Body & Mind stúdióban… A következő alkalomra április 20-án (szombaton) kerül sor.

Téma: a bennünk lévő negatív érzelmek felszínre hozása és megértése.
Sokféle negatív érzelem van bennünk akár tudatosak vagyunk rá, akár nem. Düh, harag, szorongás, kishitűség, félelem… ezernyi érzelmet megélünk a szüleinkkel kapcsolatainkban, munkahelyi szituációkban, párkapcsolatunkban, vagy a gyermekeinkkel. És nem elég ez a sok negatív érzelem bennünk, elkezdjük magunkat bántani a bűntudat érzése miatt… éreztél már hasonlót?
Ha szeretnéd tudni, hogy honnan táplálkoznak belőled ezek az érzések? Hogyan találj rájuk megoldást? Hogyan rendezd a kapcsolataidat másokkal, és főként magadban hogyan tedd ezeket helyre, akkor szeretettel várlak!

Lásd meg milyen energetikai játszmákban veszel részt úgy, hogy (lehet) nem is tudsz róla! Érezz rá hogyan adod oda a saját, vagy veszed el más „energiáját“!

A beszélgetés alatt lesznek felismeréseid, „aha élményeid“, és utána egészen máshogyan fogod élni a hétköznapjaidat. Egyből meglátod, ha egy helyzet/kapcsolat energetikailag gyengít téged. Ott lesz a megoldás már a kezedben, hiszen a szeretteidet/kollégáidat/családodat nem tudod „lecserélni“, de a saját hozzáállásodon tudsz változtatni. Már csak azzal is, ha tudod hol van benned az a bizonyos „PIROS GOMB“ (berántó pont, sérülés). Felismered, és átfordítjuk pozitívba… ezek után már az „új, pozitív programod“ szerint éled az életedet.

Cím: Body & Mind stúdió, Vác, Ady Endre sétány 8.
Dátum: 2024 április 20. (szombat) 16:00 (kb. 3 óra)
A beszélgetést vezeti: Sándor Anikó, Szívfény önismereti tréner, a Body & Mind Stúdió létrehozója,
Hozzájárulás: 5500 Ft.

Ezeken az estéken nem csak én beszélek, hanem egy interaktív beszélgetésre invitállak. Megoszthatod a körrel a saját témádat, vagy ha inkább csak az a csendes megfigyelő típus vagy, akkor felismeréseket és megoldásokat kaphatsz a társaid vagy az én példáimból. Mindezt egy kötetlen együttlét formájában, ahol közben teázunk, sütizünk. (Te is hozhatsz magaddal bármilyen finomságot, amit feltennél a közös asztalra.)

A helyek korlátozottak, csak 8 fős kis csoportban beszélgetünk, ezért kérlek időben jelezd a részvételi szándékodat!

Üdvözlettel,
Anikó
+36305224151


A programra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni, illetve lemondani a jelentkezésedet:

Jelentkezés / LemondásOlvass tovább!