2024-06-01 – Árnyék-fény oldalunk megismerése tanfolyam

Árnyék-fény oldalunk megismerése képzés.
Mindenkinek van árnyék és fény oldala. A lényeg, hogy melyiknek adunk teret önmagunkon belül. Az elmúlt hetek nagyon felkavaróak voltak, sok mindennel szembesültünk saját magunkkal kapcsolatban. Mindezt felerősítették a bolygó együttállások és persze a Felsőbb Énünk rendező elvei…

Időpont: 2024 június 01. szombat1
Időtartam: 10:00 – 17:00
Kapunyiás: 09:45
Részvételi díj: 55000 Ft/fő
Helyszín: Body & Mind Stúdió
Cím: Vác, Ady Endre sétány 8.
A tanfolyamot vezeti: Kocsis Veronika – Szívfény kezelő és oktató

Nyílnak a szívterek és a májusi energiák új csatornákat nyitnak a térben, ami tisztítja mindazt, ami a szívünket nehezíti. Lehetőséget kapunk új utakra, új lehetőségekre, vagy a meglévő utakat magasabb szintre hangolni. Ezért sok minden fog átalakulni!
Ezen a napon lemegyünk a tudatalattink legmélyebb rétegeibe, hogy végre feltárjuk a félelmeinket, amik újra meg újra ugyanazokba a tanulási (önbántó) körökbe húznak vissza. Ez egy önmegismerési út, ami hatalmas fejlődési lehetőséget hoz. Megmutatja hol vagy gyenge, azért, hogy ezáltal válj erőssé. Feltárjuk az egyházi lenyomatokat és feloldjuk őket, hogy már ne hassanak ránk. Beszélünk a Luciferi energiákról és egyensúlyba tesszük magunkban. Tanulunk a Szeretet 7 fő erejéről!

“Szíved szeretete határoz meg Téged és a hited a jövődet, amilyenné válhatsz.”

A tanfolyam Bartha Erika Szívfény ébresztő Mester csatornázása alapján kerül átadásra.

Szép napokat Mindenkinek!
Verus


A programra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni, illetve lemondani a jelentkezésedet:

Jelentkezés / LemondásOlvass tovább!