2024-09-28 – Alkosd meg szerencsehozó képedet!

Csatlakozz hozzánk egy varázslatos művészeti kalandra, ahol saját szerencsehozó talizmánképedet készítheted el! Fedezd fel a rúnák és szimbólumok misztikus erejét, és teremtsd meg azokat a pozitív energiákat, amelyek életedet gazdagíthatják.

Mit tartogat számodra ez a különleges nap?
• Ráhangoló meditáció: A napot egy rövid meditációval kezdjük, ahol megtisztulunk és egy titokzatos ösvényre lépünk. Itt megkapod azokat a sugallatokat, amelyek megmutatják, milyen szimbólumok támogatják jelenlegi életutadat.
• Rúnák és szimbólumok: Megismerjük a skandináv mitológiából eredő rúnák és más erőteljes szimbólumok, mint az Élet virága, a feltétel nélküli szeretet és néhány atlantiszi szimbólum titkait.
• Szabad alkotás: 30×40 cm-es méretben alkothatod meg saját talizmánképedet. Festhetsz, színezhetsz, használhatsz pasztellkrétát – ahogy neked tetszik! A szimbólumokat mandalában is elhelyezheted, és inspiráló példákat is hozok.

Dátum: 2024.09.28.
Időpont: 10:00-15:00
Helyszín: Body & Mind stúdió, Vác, Ady Endre sétány 8. Budapestről a zónázó vonattal 26 perc a menetidő.
Hozzájárulás: 12 800 Ft
Létszám: maximum 10 fő
A programot vezeti: Kovács Krisztina – karmaasztrológus, festőművész / Színes Varázslat és Karmaasztrológia, www. szinesvarazslat.hu

Nem szükséges rajztudás – csak a kreativitásod és a nyitott szíved! Gyere, próbáld ki magad az alkotásban, és tapasztald meg a művészi önkifejezés felszabadító erejét. A tudatos alkotás segít önbizalmad növelésében, személyiséged fejlődésében és a legmélyebb gondolataid feldolgozásában.
Engedd szabadjára a kreativitásodat, és alkoss egy egyedi szerencsehozó talizmánképet!

Várlak, Kriszta


A programra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni, illetve lemondani a jelentkezésedet:

Jelentkezés / LemondásOlvass tovább!