2022-11-06-tól 13-ig – Aktív nyaralás Egyiptomba a Body and Mind stúdió szervezésében

Az idáig vezető utunk azt a felismerést hozta, hogy az élmények gyűjtése a legnagyobb érték számunkra, hiszen azok mindig a birtokunkban maradnak, pozitívan formálják a személyiségünket, és hatással vannak az életminőségünkre.

Egy hetes aktív nyaralást szervezünk újra Egyiptomba.

Ahol a sok sok pancsolás, pihenés, napozás, énidő, kirándulás, búvárkodás mellé belső egyensúlyra tanító programokkal is készülünk nektek.
Abból az érzésből született ez a program, hogy mi is nagyon szeretünk a tenger mellett időzni, repülni, világot látni, de egy hetet csak lustálkodással eltölteni nem igazán tudunk.
Az elmúlt évek alatt megtaláltuk azokat az embereket, akiknek hasonlóak az igényeik, ezért a nyaralást kiegészítjük mindenféle testet és lelket harmonizáló mozgásformával, gyakorlattal. Mint például: jóga, saját testsúlyos edzés, légző gyakorlatok, meditációk, önismereti foglalkozások, életminőséget javító gyakorlatok.

Ha a leírtak alapján magadra ismertél, és önmagában téged sem elégít ki egy egyhetes semmittevés a tengerparton, akkor csatlakozz hozzánk! Egy csodás környezetben, Egyiptom ősi erejét használva könnyebb a befelé figyelés és az önmagunkra találás.
A csoport ereje és mi is a segítségedre leszünk, hogy egy maradandó, és talán életmód megváltoztató élménnyel gazdagodj.

Anikó & Tomi
Részletek: +36305224151
Dátum: 2022 november 6-13-ig
Ellátás: All inclusive
Előző utazásainkból pár élmény képekben IDE kattintva!


A programra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni, illetve lemondani a jelentkezésedet:

Jelentkezés / LemondásOlvass tovább!