2022-12-03. – Arkangyali és mesteri energiák lekötése képzés – Személyesen és Online

Készüljünk együtt az Adventre az arkangyalok energiájában! Arkangyali és mesteri energiák lekötése képzés – Személyesen és Online

Cím: Body & Mind stúdió, Ady Endre sétány 8.
Dátum: 2022 december 03.
A tanfolyamot vezeti: Duhonyi Éva, szívfény ébresztő

A karácsonyra való felkészülés időszakában, advent idején az angyalok mindig közelebb jönnek hozzánk. Segítenek megnyitni a szívünket a karácsonyi szeretet energia befogadására. Az advent erről szól, készítjük a szívünket, a testünket-lelkünket a karácsonyi szeretet csodájára.
Ebben a felkészülésben, a csodavárásban segít minket az égi erők szeretete. Hamarosan Arkangyali és Mesteri energiák kommunikációs képzés indul az adventi időszak kezdetén.
Készüljünk együtt az adventi szeretet energiák befogadására!
Egy olyan angyali kommunikáció képzés indul, ahol megnyílunk az Arkangyali energiák befogadására. Rákapcsolódunk az Arkangyalokra, megnyitjuk magunkat a velük való tudatos kommunikációra.

Tanulunk az Arkangyali Mesterek munkájáról, hogy pontosan miben segítik az életedet.
Az arkangyali és mesteri energiák alaposan áttisztítják az életed szálait, hogy még intenzívebben befogadhasd az adventi szeretet erejét!
Egy teljesen új kapcsolódási lehetőséget mutatok számodra az arkangyalokhoz és mesterekhez és sok magyarázatot kapsz az életedet működtető erőkkel kapcsolatosan. Ez az új kapcsolat átfordítja az életedet és megérezd, hogy soha nem vagy egyedül és mindig segítséget kaphatsz, ha kéred.
Tudatosabban fogsz együtt dolgozni az angyalokkal akár a gyógyító utadon, akár a magánéletedben.
Az arkangyali és mesteri energiák lekötése során minden egyes arkangyal és mester energiájában áttisztulsz és megszabadulsz az életedet nehezítő programoktól és blokkoktól.
A képzéshez készült egy behangolt 22 lapos arkangyalok és mesterek kártyáit tartalmazó kártyacsomagot egyedi, kézzel készített dobozban, ami segíti a napi kapcsolattartást, valamint a problémák megismerését és feloldását az életedben.
Csodálatos érzés az angyalok szeretet energiájában lenni.
Személyesen és Online is lehet csatlakozni
Előzetes bejelentkezés szükséges!
Gyere el Te is, szeretettel várlak!

Duhonyi Éva Annamária – Jammina
Szívfény ébresztő és oktató
www.lelkedutja.hu
06 70 6 188 155


A programra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni, illetve lemondani a jelentkezésedet:

Jelentkezés / LemondásOlvass tovább!