A Hős/Hősnő Útja 8 alkalomból álló csoportos coaching folyam

Kíváncsinak, céltalannak, gátoltnak, elveszettnek vagy motiválatlannak érzed magad az életben?
Előnyös lehet számodra elkalandozni a tudatalatti mélyén lévő felfedezetlen tájaira.

A program, a bennünk élő Hőst fedezi fel és egy nagy kalandon kísér végig.
A Hősünk elhagyja a biztonságos otthonát és elindul a kaland útján, át kel a sivatagon, erdőn, lemegy az óceán mélyére megkűzd a ,,sárkánnyal” (és szembe néz legmélyebb félelmeivel) ez szimbolizálja azt amikor a Hős (vagyis te) elhagyja tudatos személyiségét és elindul tudatalattia még felfedezetlen területeire, a legfontosabb Kincs felkutatására, melyben fel nem fedezett, meg nem valósított  potenciál rejlik.

 A Hős megkapja méltó jutalmát, egy kincset, egy bölcsességet, mellyel vissza tér a világba. Viszont a Hős a kalandozás közben megváltozott, megerősödött, bölcsebb, tudatosabb lett. Ezzel az új minőséggel tér vissza és folytatja az életét. Ebből teremt egy új magasabb minőségű életet, önmaga és mások számára!

“Csak akkor találjuk meg az élet kincseit, ha le ereszkedünk a szakadék mélyére.
Ahol össze rogysz  ott van a kincs. Amit keresel az éppen abban a barlangban rejlik, ahova félsz belépni.,,
 Joseph Cambell

A cél, hogy a tudatalatti tartalma kerüljön a tudatos részbe. Fontos aktiválni a tudat alatti tartalmát, mivel a tudatalattiban fontos kihasználatlan lehetőségek rejlenek! A bennünk levő magasabb szintű képességek, lehetőségek felfedezését és táplálását a boldogsághoz vezető útnak nevezik.

Keress bátran messengeren vagy telefonon.
Szeretettel várlak: Takács Ottília
Mob.: 06705133905