Access Bars fejkezelés

Mi is az az ACCESS BARS?

„Mi lehetek, vagy mit tehetek ma másképp, ami azonnal megváltoztathatná az összes valóságot?”

A fejünkön 32 pont található melyek gyengéd érintésével el tudjuk engedni azokat a gondolatokat, nézőpontokat, elképzeléseket és érzelmeket amelyeket életedben fontosnak tartottál és eltároltál. El tudod engedni mindazt ami miatt képtelen vagy az el és befogadására.
Ezek a pontok tartalmazzák azokat a nézőpontokat, gondolatokat, hiteket, hitrendszereket, igazságnak vélt hazugságokat amelyeket életed során eltároltál, befixáltál.

Amikor a ,,bárjaidat futtatják” az agyhullámok lelassulnak, ez lehetővé teszi, hogy a nézőpontok és hitrendszerek, viselkedési minták, amelyeket gyerekkorod óta futtatsz, hozzáférhetőek legyenek.
Ez a kezelés hozzájárul ahhoz, hogy változást idézzen elő életed minden területén.

Ez nem egy hagyományos kézrátételes gyógyítás, ahol energiát adunk, ezt a te tested csinálja, mi csak megengedjük neki, hogy elengedjen olyan korlátozó hiedelem rendszereket amik már nem járulnak hozzá az életedhez.

A kezelés, a masszázs ágyon fekve, egy pihentető folyamat, aminek során a fejen lévő pontokat érintjük, amely bármely életterületre hatással van. Bármely életterülethez kapcsolódó hitrendszereket, korlátozó gondolatokat, hozott mintákat, poszttraumás stresszt feloldja. Legtöbb korlátunknak nem is vagyunk tudatában, viszont teljesen be akaszthatja az életünk könnyed áramlását.

MIBEN SEGÍTHET NEKED AZ ACCESS BARS KEZELÉS?

-oldódnak az energetikai, mentális, érzelmi és fizikai blokkok
-az összezavarodott gondolatok kisimulnak
-segít összeszedettnek és koncentráltnak lenni az életben
-csökkenti a stresszt
-gyerekeknek segít a tanulásban, hogy könnyedén teljesítsenek
-fokozza az életkedvet, örömöt, könnyedséget
-segít a fizikai, mentális, érzelmi egyensúly megteremtésében

HOGY AZ EGÉSZ ÉLET KÖNNYEDÉN, ÖRÖMMEL ÉS RAGYOGVA ÁRADJON FELÉD!

Keress bátran messengeren vagy telefonon.
Szeretettel várlak: Takács Ottília
Mob.: 06308631624