Access Bars kezelés Évivel

Az Access Bars® feloldja az összes elképzelést, gondolatot, érzést, érzelmet, döntést, ítélkezést és hitrendszert, amelyet bármely életedből magaddal hoztál, és amelyek elektromos komponense az agyban tárolódik. Ez a feloldás akkor történik, amikor a bárokat (energetikai pontok a fejen) finoman megérintik, az agyhullámok lelassulnak és ez lehetővé teszi, hogy a felesleges eltárolt dolgokat, lerakódásokat, nehézségeket elengedjük.

A Bars 32 pont a fejen, amelyek gyengéd érintése feloldja az agyban és testben rekedt régi energiákat, lehetővé téve, hogy hatalmas, ugyanakkor könnyed változás jöjjön létre.
A Bars 32 pont a fejen, amelyekben az összes gondolatodat, elképzelésedet, hiedelmedet, érzelmedet és hozzáállásodat tároltad el, amiket bármely életedben fontosnak tartottál. Ez a 32 pont tartalmazza az életed összes területét: pl. pénz, kontroll, kreativitás, kapcsolatok teremtése, párkapcsolat, kontroll, szexualitás, öröm, gyógyítás, hála, béke és nyugalom, kommunikáció stb. A bárok futtatása olyan, mintha megnyomnád a törlés gombot a számítógépeden, ami által minden törlődik, amire nincsen már szükséged, ami nehezít téged, hogy megvalósíts mindent, amit csak szeretnél.

Az Access Bars kezelés segíthet:
• Stressz feloldása, csökkentése
• Félelem, szorongás csökkentése
• Gyermekeknél tanulás könnyítése, elvárások könnyebb kezelése
• Gyermekeknél, diákoknál vizsgadrukk kezelése
• Lelki nehézségek kezelése
• Jó közérzet visszaállítása
• Alvásproblémák kezelése, alvásjavítás
• Energetikai újraindítás, energianövelés
• Gyász feldolgozása

A legrosszabb esetben úgy érzed, hogy egy jó masszázst kaptál, a legjobb esetben viszont az egész életed megváltozhat. 

A Bars kezelés felnőttek és gyermekek számára egyaránt hatásos. A gyermekeknél a kezelés időtartama rövidebb, mert sokkal gyorsabban reagálnak az energiára, hamarabb elérik a kívánt eredményt.

Ha egyszer kaptál már kezelést, a bárjaid ettől kezdve örökké „futnak”, avagy folyamatosan engedik el a megrekedt energiákat. Ezek után minden alkalommal, amikor kezelést kapsz, a hatás erőteljesebbé válik. A legkézzelfoghatóbb változásokról a kezelést követő 3-4 hétben szoktak beszámolni.

Mennyi kezelésre van szükség? Az Access és a Bars a szabad választásról szól. Azok profitálnak legtöbbet a Barsból, akiknél rendszeresen csinálják. Az, hogy milyen rendszerességgel választod, az teljes mértékben rajtad múlik.

Szeretettel várlak!

Duhonyi Éva Annamária
06 70 6 188 155
lelkedutja.hu