Access Bars kezelés

Mi is az a Bars kezelés?
Az Access Bars egy gyengéd, energetikai technika, amely a fejünkön található 32 pont finom, enyhe érintéssel történő stimulálásán alapul, melyek lehetővé teszik az energiaáramlás javítását, így a stressz és az aggodalom csökkentését.
A bar-ok, pontokat jelölnek az emberi fej bizonyos részein, melyek az energiaáramlást szabályozzák. Ezek a pontok életünk különböző területeit képviselik, például a kapcsolatokat, egészséget, kerativitást, pénzt, nyugalmat. Itt tároljuk el az összes gondolatot, elképzelést, hiedelmet, megfontolást, érzelmet és hozzá állást, amiket az életben fontosnak tartunk. Amikor futtatjuk a bárokat, az olyan, mintha megnyomnánk a törlés gombot a számítógépen. A bárok a merevlemez a számítógép adatbankjában. Szó szerint itt raktározódik el minden az összes eddigi életünkből. A Bars kezelés törli a fájlokat, hogy azok soha többé ne lehessenek ott és így ne jöhessenek fel automatikusan.
A kezelés alatt a test és az elme is relaxált állapotba kerül, így lehetővé teszi a regenerálódás szabadabb folyamatát.

Világszerte több, mint 100 országban több, mint 500 000 ember gyakorolja.

Hogyan zajlik a kezelés?
Az érintett általában kényelmesen, hanyatt fekszik teljes öltözékben, miközben a kezelő a fejét gyengéden érinti. Időtartama kb. 1- 1,5 óra. Akár aludni is lehet közben.

Mik az Acces Bars kezelés hatásai?
Legtöbben békét és könnyedséget tapasztalnak, míg sokan a hétköznapokban is észrevehető változásokról, mélyebb és pihentetőbb alvásról is beszámolnak. Rendkívül széleskörű a hatásáról a későbbiekben bővebb tájékoztatást is adok majd.

Kinek segíthet?
Mindenkinek aki kéri és elfogadja a kezelést. Gyermekeknek, serdülőknek is hasznos lehet.

Szeretettel várlak!
Madarászné Sintár Judit
Telefon:+36202385566