Aromatouch masszázs

A Dr David Hill által kidolgozott módszer az AromaTouch technika melynek alkalmazásával az illóolajok jótékony hatása maximálisan kihasználható.

Felismerve, hogy a stressz, a méreganyagok, a gyulladások és a vegetatív egyensúlyvesztés a test betegségeinek okozói, az Aroma Touch Technikát ezeknek a kezelésére és a test egyensúlyi állapotának, homeosztázisának visszaállítására dolgozták ki.

A masszázstechnika könnyű és lágy fogásokat alkalmaz, amely lehetővé teszi, hogy masszázs közben az egész testet pozitívan stimuláljuk.
A kezelés nyolc különböző illóolajjal és illóolaj keverékkel történik.
A technika lényege, hogy gyengéd érintéssel, simogató mozdulatokkal, meghatározott sorrendben visszük fel a hatóanyagokat a háton és a talpakon Tesszük mindezt azért, hogy a szervezetedben kialakult stresszes állapotot csökkentsük, feloldjuk.
A technika gyakorlatilag 4 részre osztódik, mindegyik más hatásokat és élményeket szabadít fel és rezonál a testtel, befolyásolja az öngyógyító folyamatait, csökkenti a stresszt, oldja a feszültséget és enyhíti a sérüléseket, fájdalmakat.
Az első részben az idegrendszert hozzuk nyugalmi állapotba.
A második lépésben méregtelenítjük a szervezetet és aktiváljuk az immunrendszert.
A harmadik lépés a fájdalmak, izomfeszültségek és gyulladások csökkentése A negyedik lépés pedig egyensúlyba hozza a testet és lelket, energiával tölt fel.

A kezelés kb 60 perces

Ha szeretnéd megérteni, miért rajongok az illóolajokért, gyere és próbáld ki ezt az aromaterápiás varázslatot!
Szeretettel várlak!
Bodzsár Andi
06207756467