BODYART

BODYART… „Amikor az erő a tudatossággal találkozik”

A BODYART többek között a jógából, a pilatesből, csikungból és a japán Do Inból merít gyakorlatokat, tehát mondhatjuk, hogy a leghatékonyabb nyújtó-erősítő mozgásformák „best of” keveréke. A gyakorlatok végrehajtása ugyanakkor dinamikus, tehát a pörgősebb órák kedvelői is örömüket lelik benne. A klasszikus erősítő edzésekkel ellentétben nem az egyes izmok, hanem az emberi test, mint egész áll az előtérben. Minden gyakorlat és pozíció a teljes testre koncentrál, amely egyszerre több izmot is megmozgat. A BODYART részét képezi a tudatos légzés, a relaxálós technikák, valamint a test flexibilitását és rugalmasságát fejlesztő gyakorlatok.

A BODYART órát a talajról kezdjük. Egy rövid befelé figyelés, ráhangolódás után mobilizálunk, bemelegítjük az ízületket és a nagyobb izomcsoportokat. Majd a talajról felemelkedve funkcionális bemelegítéssel folytatjuk, amely után az óra középső része, a cirkulációs fázis következik. Itt egy (a jógából jól ismert) napüdvözletre nagyon hasonlító gyakorlatsorra fűzzük fel az aznapi órára tervezett gyakorlatokat. Ezek lehetnek jóga inspirálta gyakorlatok, erő és tudatosság fejlesztő gyakorlatok, terápis gyakorlatok (pl. ülőmunka kompenzálása gerinccsavarásokkal, mellkasnyitással), egyesúlygyakorlatok. Az óra hátralévő részét aktív és passzív nyújtásokkal folytatjuk a talajon, majd egy kellemes, regeneráló relaxációval zárjuk az órát.

A BODYART órák kisebb csoportos ( családias 🙂 ) foglalkozások (4-5-6 fővel). Szóval, ha nem szereted a tömeget, a zsúfoltságot magad körül, akkor mindenképpen itt a helyed!

Tomi

Telefon:+36305727239


Az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni az órára:

Bejelentkezés