deepX tréning

Holisztikus funkcionális tréning

A deepX a DEEPWORK tréning változata. Legtömörebben megfogalmazva: Intenzív kardió és erőtréning, mely rendkívül jól fejleszti az állóképességet, erőssé és rugalmassá teszi az izmokat és hatékonyan formálja az alakot. A deepX tréning különlegessége, hogy intenzitásának köszönhetően rövidebb, mint egy átlagos csoportos óra. Jó választás, ha időhiányban szenvedsz!

Egy alkalmon kb.: 400-700 kalóriát égetünk el, ez egyéntől és edzettségi szinttől függ. Évek óta az egyik legsikeresebb saját testsúlyos funkcionális edzésforma Magyarországon. 2016 óta nem telt el olyan hét, hogy ne tartottam volna ilyen tréninget, gyakorlatilag neki köszönhetem, hogy fitneszedző lettem, önmagamra találtam benne.

A funkcionalitása abban rejlik, hogy minden gyakorlat úgy van felépítve, hogy a legtöbb izomcsoport egyszerre dolgozik. Nem külön-külön összpontosítunk a testünk különböző részeire, hanem egy egységként kezeljük azt. A tréning során intervall jelleggel dolgozunk: egy zseniálisan kitalált rendszer szerint váltakoznak egymás után a kardió, erő és statikus gyakorlatok. Napról-napra kitolja az egyéni határokat, a legjobb választás, ha a kihívásokat keresed!

A deepWORK mozgássorokat úgy fejlesztették ki, hogy a megfelelő légzésgyakorlatokkal kombinálva mindig együtt jelenjen meg bennük az erősítés és a nyújtás. Tehát az egész óra alatt folyamatosan feszültség, ellazulás és nyújtás éri az izomcsoportokat.
Kardió, statikus és dinamikus erőelemek mellett bőven tartalmaz nyújtó és lazító hatású gyakorlatokat is, amelyek pozitívan hatnak testünk rövidülésre és gyengülésre hajlamos izmai számára.

Minden gyakorlat kontrollált és tudatos kivitelezést igényel, amelyet speciális légzés alkalmazása segít. Egy deepX edzés során fejlődik a hajlékonyság, az erő, az állóképesség, a kitartás, az egyensúlyérzék, a stabilitás, a türelem, és a tudatosság.

Kinek ajánlott? Kortól és nemtől függetlenül bárkinek. Hiszen minden gyakorlatnak van kezdő és haladó verziója, amit mindenki maga választ. Mindig van lehetőség lassítani, könnyíteni, de aki kihívásra vágyik, azt is megkapja ugyanezen az órán.

Az óra eleji meditatív zenét egy lüktető, adrenalin növelő, intenzív zene követi, amely a kardió és erősítő gyakorlatsorok zenei háttereként szolgál. A mély zenei ritmusok segítik, fokozzák a teljesítőképességet, erőkifejtést és az érzelmi feszültség levezetését.

Mit hozz magaddal?
Jóga matracot és tisztított vizet biztosítok. Kis törölközőt, és egy kis jókedvet hozz magaddal! Gyere kényelmes ruhában, cipőre NEM lesz szükséged, a deepX tréninget mezítláb végezzük!

Készen állsz?

Szertettel várlak!
Sándor Anikó
+36305224151