Egyéni OH módszeres tanácsadás

Ez egy személyre szabott, saját erőforrásokra támaszkodó önismereti módszer.
Elfogadó és biztonságos közegben az iránymutatásommal lehetőséget kapsz az önvizsgálatra, úgy hogy közben rálátsz az érzéseidre, elakadásaidra és könnyedén eljutsz saját megoldásaidhoz.
A technika hatásos egy adott élethelyzetben keletkezett konkrét probléma megoldásához, vagy akár egy hosszabb önismereti út, önfejlesztési folyamat részeként, melynek során sok mindent megtanulsz magadról, javítod személyes képességeidet, és megvalósítod életcéljaidat.

Amiben segíthet az OH kártya:
– veszteségek feldolgozása
– családi és párkapcsolati problémák
– válás
– stressz
– kiégés
– túlterheltség
-munkahelyi konfliktusok
– nehéz élethelyzetek, elakadás
– személyiség fejlesztés

Az OH módszerről:
Az OH módszer nem csak egy egyszerű kártya, hanem egy rendkívül hatékony rendszer, mely segít az elmélyülésben, önmagunk megismerésében, saját tudattalan folyamataink feltérképezésében.
Az OH egy “meditáció”. Ebben a meditációban azonban nem csendben ülünk, hanem hagyjuk, hogy a képek és szavak hatást gyakoroljanak ránk. Ezeket megfogalmazva és kimondva rálátást kapunk önmagunk állapotára, félelmeinkre, vágyainkra.
A módszer bármelyik korosztály számára ajánlható, a humanisztikus pszichológiából építkezik.
(forrás)

Ha szeretnéd önmagadat, az érzéseidet még jobban megismerni, a benned lévő elakadásokat vagy erőforrásokat feltárni, ha szeretnél változni és változtatni, akkor neked találták ki a módszert!
Várlak szeretettel:
Bodzsár Andrea
Holisztikus segítő, OH kártya instruktor, érintés terapeuta
Bejelentkezés: 06207756467