Egyéni önismeretjóga

Párbeszéd a testtel és a lélekkel

Az önsimeretjóga folyamatának lényege az egyéni pszichés és családi egyensúly visszaállítása a test finom jelzéseinek segítségével.

– személyre szabott, regeneratív jógagyakorlatokból
– személyes konzultációkból

A jóga gyakorlása gyógyírt ad a testi fájdalmakra és a testben elraktározott traumákat oldja. A rendszeres gyakorlást otthoni feladatok. Az a folyamat, ahogy a jótékony jógagyakorlás hatására a testi tünetek javulnak, egy olyan pozitív tapasztalatot ad, ami a személyes és családi problémák megoldásához is erőt és mintát ad.

A gyakorlást kiegészítő személyes konzultáció egy olyan terápiás beszélgetéssorozat, ahol felszínre kerülnek a romboló családi kapcsolatok és a tünetet okozó rossz beidegződések.
Az önismeretjógát azoknak ajánlom, akik egyszerre szeretnének gondoskodni a testük és a lelkük egészséges egyensúlyáról és szeretnének rálátni önmaguk működésére és javítani azon.

Egyéni önismeretjóga

A folyamat során a testi fájdalmak enyhülnek és egyúttal egy önismereti utat jársz be. Előzetes felmérés alapján az aktuális testi állapotodnak megfelelően állítom össze azt a gyakorlatsort, amely segít a fizikai tüntetek gyógyulásában és megoldást kínál a lelki problémáidra.

A megbeszélések során tudatosul, hogy mi a régóta húzódó elakadás, testi fájdalom oka. A testgyakorlással elért változást segítek átültetni a mindennapi életedbe.

Milyen esetben javasolt a privát óra?
– Önismereti útra vágysz
– Régóta kitűzött célod előtt egy láthatatlan akadály áll
– Speciális testi – gerinc-nyak-váll – panaszaidon szeretnél enyhíteni.
– Lelki problémáid, tartósan fennálló stresszes állapotod akarod oldani: álmatlanság, feszültség, depresszív tünetek, családi-kapcsolati krízisek

Felépítése:

● Első találkozás: az egyéni élethelyzet, testi-lelki állapotfelmérés
● Személyre szabott gyakorlatsort nyújtok neked
● A találkozókon megbeszéljük a személyes tapasztalataidat
● Tartós változáshoz rendszeres, otthoni jóga gyakorlásra van szükség. Később ezek a tapasztalatok segítik a mindennapi életed.

Meddig tart?

● A gyakorlatok elsajátítása, egyéni adottságtól függően 3-4 hónap.
● A rendszeresség kialakulásához azonban hosszabb időre is szükséged lehet, egy év.
● A lelki fejlődés, tartós változás akkor érezhető, ha a mindennapi életedbe is át tudod ültetni a tapasztalataidat.

Jelentkezés és bővebb információ:
dr. Bátory Zsófia
önismeretjóga – és család konzulens
Telefon:+36205971590
Saját weboldalam
E-mail: yoga@bzsofiayoga.com