Erdőfürdő

Mi is az az erdőfürdő?
Jelenlét, kapcsolódás, harmónia önmagunkkal és a világgal.
A vezetett erdőfürdőzés egy stresszoldó, könnyű erdei séta. A 2-3 órás program során, segítségemmel tudatosan, minden érzékszervünket használva kapcsolódunk az erdei élethez, természethez. A csendes megfigyeléseink szelíden terelnek a lelassulás, a befelé figyelés, a jelenlét és az önmagunkkal való kapcsolódás felé is.
A program célja, hogy kimozdítsa a részvevőket a természetbe, ahol egy kis időre magunk mögött hagyhatjuk ezt a szüntelenül vibráló világot. Ez idő alatt elfelejthetjük a megfelelésre való törekvésünket, a folytonos teendőinket és az állandóan zakatoló gondolatainkat. Az erdő segítségünkre van a jelenlét állapotának megélésére, mely közben megtapasztalhatjuk a természet segítő erejét az önmagukhoz való kapcsolódásban is.
Csak Te és a Természet, csak Mi, Együtt.

Hogyan képzelj el egy sétát?
Az erdőfürdő kis csoportokban zajlik, de az élmény mindenki számára egyéni. Nincs két egyforma séta, hiszen a természet is állandóan változik. A séta során vezetett meditációval, játékos feladatokkal, megosztó körökkel kapcsolódunk a természethez, önmagunkhoz és egymáshoz. A sétát egy közös piknikkel zárjuk, ahol lehetőségünk van megosztani egymással az érzéseinket és tapasztalatainkat.

Az időpontokat keresd az ESEMÉNYEK menüpontunkban!
Zachar Amanda
Telefon:+36203883938