Gyógypiercing szúrás – „migrén”(daith) piercing, „shenmen” piercing, „étvágycsökkentő” piercing

Mi is a gyógypiercing?

Meghatározott fülakupunktúrás pontokon szúrt piercing, amely ötvözi a fülakupunktúra közérzetre gyakorolt jótékony hatását a modern divattal.
Az akupunktúrás pontok stimulálásával, a vegetatív idegrendszerre és a hormonrendszerre hatva fejti ki közérzetet javító hatását.

Migrén piercing mikor segíthet?
Neked is sokszor, rendszeresen fáj a fejed? Esetleg migrénes rohamok kínoznak? Tudom, milyen fárasztó és fájdalmas tud lenni, rányomja bélyegét a hangulatodra, közérzetedre, még a munkád elvégzését is gáátolhatja, megnehezíti. A fájdalomcsillapító gyógyszerek sem mindig segítenek, nem is beszélve a sok mellékhatástól, amit okozhatnak.

 A „migrén” piercing a bolygóideg, vagyis a vagus ideg stimulálásával fejti ki jótékony hatását, ezáltal segíthet megszűntetni vagy csökkenteni a fejfájásos panaszaidat. Elsősorban az elsődleges fejfájás típusoknál hatásos, mint a migrén, tenziós fejfájás, cluster-fejfájás.

Ezeknél a fejfájás típusoknak nincsenek nyilvánvaló fizikai okai, önálló betegségnek tekinthetőek. Ezeknek jelenleg nincs gyógymódjuk, hiszen a kialakulása és okai is ismeretlenek, így a kezelésük tüneti, melynek célja a fájdalom csökkentése és a rohamok gyakoriságának minimalizálása.

 Shenmen piercing mikor segíthet?
A Shenmen pont= a lélek kapuja, paraszimpatikus pont. Stimulálása általános nyugtató, fájdalomcsillapító, görcsoldó hatású. A szimpatikus ponttal együtt a vegetatív idegrendszer egyensúlyát teremti meg. Sokaknak segít enyhíteni a fülzúgásos tüneteket, segít az álmatlanságot leküzdeni és nyugodt gondolatokat teremteni. Erősíti az immunrendszert. Segíthet enyhíteni az allergia tüneteit, a fejfájást. Segít a stressz kezelésében.

 Az elméd lenyugtatásával jól használható nyugtalanság, álmatlanság, depresszió, pánikbetegség, agresszivitás esetén, pszichés problémák esetén, hisztéria, méregtelenítés, ízületi problémák esetén láz- és gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, görcsoldó, lazító hatású (pl. bél- és epegörcs),csillapítja a köhögést, enyhíti az influenzás tüneteket, szívritmus-szabályozó és megszünteti a keringési zavarokat, csökkenti a vérnyomást.

 Tehát első sorban a stressz kiváltotta betegségekben, azok tüneteit segíthet megszüntetni, csökkenteni.

Étvágycsökkentő „Slim”piercing mikor segíthet?
Ha normális, kiegyensúlyozott étkezések mellett „falási rohamok” törnek rád, sóvárogsz az étel, a nassolni való után, és nem tudod megállni, hogy ne egyél. Ha az evés nálad az önjutalmazás része, ha esetleg stressz esetén eszel többet, vagy életmódváltásban vagy és kell a segítség a „diéta” kezdetén.

Azoknak is segítség lehet, akik olyan betegségekben szenvednek, amelyek akadályozzák a fogyást (pajzsmirigy problémák, cukorbetegség, inzulinrezisztencia stb.) Vagy akik éppen a posztmenopauza szakaszában vannak, illetve a szülés utáni időszakban.

A piercing behelyezést minden esetben megelőzi egy állapotfelmérés, beszélgetés!

Árak: 2024.01.01.-től

„Shen-men”/”Migrén”/”Slim „ piercing :21.000 Ft/db, amely tartalmazza az állapotfelmérés+szúrás+ékszer+életmódtanácsadás árát

Bejelentkezés:
Dr. Nógrádi Zsófia
+36 30 1481362

fulakupunktura.zsofival@gmail.com