Házhozjáró masszőr

KÍNÁLATAIM közütt szerepelnek a következők:

SVÉDMASSZÁZS
A lazító svédmasszázs esetemben azért gazdagított, mert tanfolyamom során megtanultam néhány fogást a Shiatsu, japán masszázsból. A már ellazított izomzat hihetetlenül fogadja a gócpontok oldását ezzel a módszerrel.
A svédmasszázs során sor kerül a lábakra, karokra, kezekre, igény szerint hasra (figyelembe véve a vendég igényeit, valamint egészségi állapotát), hátra, derékra, nyakra. Lezárásként tiszta kezekkel a fejet is érinthetem, ha azt a vendég jelzi.

REFLEXOTERÁPIA
A talpmasszázs.
Nagyszerűen lazít egy fárasztó nap vagy hét után. Terápiás hatása sem marad el. Bár pont hatékonysága miatt fontos ismernem a vendég egészségi állapotát. Ha szükséges, kezelőorvossal érdemes átbeszélni, mennyire javallott ez a masszázs-forma.

KISMAMA-MASSZÁZS
Tévhitekkel ellentétben a kismama-masszázs semmiképpen nem érinti a várandós hasát, sem környékét. Lényege a terhet cipelő és kálcium-igényes láb, főleg comb, derék, csípő, hát, nyak kezelése, mely során a kismamának alkalma adódik megszusszanni, fellélegezni és ellazulni. A terhesség első és utolsó harmadában csak orvosi beleegyezéssel vehető igénybe.

NYIROK-MASSZÁZS
Duzzadt lábak, kezek, ágyban fekvő betegek vagy mozgás-korlátozott életmódot élók masszázsa. Kis lazító masszázs után hatásos, lassú, kis nyomású, türelmet igénylő. Javallott igénybe venni a házhoz kiszállást, akár órákat is igénybe vehet. Fontos orvos véleményét kikérni előtte, hiszen a nyirokrendszer az immunitás „váza”, duzzanatot bizonyos kóros állapotok is okozhatják!

ARCMASSZÁZS
Lazító, üdítő, télen melegítő, nyáron hűsítő hatású lehet egy kis arcmasszázs. Aroma-terápiás kezeléssel fűszerezve feldobhatja a mindennapokat.

FEJMASSZÁZS
Lazító, fejfájást csillapító, vérnyomás-csökkentő hatású. Számos energia-pont található a fejen, fülön, nyakon. Stresszoldó. Az ARCMASSZÁZZSAL együtt igényelhető bármely kezelés kísérőjeként.

SZÉK-MASSZÁZS (Menedzser-masszázs)
Akinek sietős és nem szeretne masszázshoz levetkőzni, igényelhető a szék-masszázs is. A svédmasszázshoz hasonlóan történik a kezelés, a karok, kezek, derék, hát, lapockák, váll, nyak, fej érinthető. Utólag lehet kérni a lábmasszázst is.
Üdítő hatású hosszas irodai ülés után, megterhelő stresszhelyzetek után, rohanó nap végén.
Házhoz, irodába való kiszállást is lehet igényelni, akár csoportosan is.

HÁZHOZ JÁRÓ MASSZŐR
A fent említett összes masszázs-forma igényelhető kiszállással. A kezelés kötetlenebb időben történik, személyre szabottabban. Saját térben és időben, akár el sem kell hagyni otthonunkat. Díja sem különbözik sokban, egyetlen meghatározott, megfizethető a megszokott árak fölött.

Várom a bejelentkezésed!
Email:kissnoemi369@gmail.com
Telefon:+36204571141
Noémi