Holdkör – Női jóga Melával

Nőként sokkal könnyebben tudunk kapcsolódni belső lényünkhöz, a Forrásunkhoz. Tudunk iránymutatást kérni és gyógyulási folyamatokat elindítani. Tudunk szeretni, feltételek nélkül. Tudunk táplálni és gondoskodni szeretteinkről. És még sorolhatnám. Persze, mindezt csak úgy, ha az első lépést először önmagunk felé tesszük meg. Hiszen ha mi jól vagyunk, akkor tudunk könnyedén áramolni, kapcsolódni és adni. Ehhez ad nagy támogatást a női jóga és a női kör.

A női jóga alapja a hatha jóga, viszont itt már figyelembe vesszük női működésünket, és az azokat leginkább segítő gyakorlatokat. A legfontosabb része az önmagadra való figyelés és a megengedés. Itt nincsenek elvárások, nem kell megfelelned senkinek, csakis annyit kell tenned a gyakorlásban, amit az adott pillanatban a tested/lelked örömtelinek érez. Meglepően fogod tapasztalni, hogy mennyit tudsz fejlődni az által, hogy végre erőltetés nélkül fordulsz önmagad felé.

A Holdkör – Nők köre, akik készek hátrahagyni a társadalmi elvárásokat, és ezek helyébe megnyitni önmagukat valódi nőiségük felé. Együtt lépünk be természetes létezésünk kapuján, egymással karöltve haladva az úton. Ehhez bátorság kell, amihez megadjuk egymásnak a támogatást. Együtt emelkedünk, és így teremtjük jobbá a világot.

Melinda


Az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni az órára:

Bejelentkezés